Povezane vesti
Preminuo Zlatko Kranjčar, nekadašnji vrhunski centarfor Dinama
Politika 01.03.2021
ZAGREB - U Zagrebu je danas preminuo Zlatko Cico Kranjčar, fudbaler i selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske. U KB Merkur su za portal Index rekli da je Kranjčar bio kod njih u bolnici od 19. februara. Prema prvim informacijama, Kranjčar je prvo… »
Umro Zlatko Cico Kranjčar, bivši selektor Hrvatske
Beta 01.03.2021
Bivši selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske i legendarni igrač Dinama Zlatko Kranjčar preminuo je danas u Zagrebu u 65. godini nakon teške bolesti, potvrdio je zagrebački klub. Kranjčar je prošao Dinamovu fudbalsku školu, a za prvi tim debitovao je… »
Hrvati ga zavoleli zbog poteza protiv zvezde: U Zagrebu je bio legenda, a zamalo da zbog Ćire završi u Beogradu!
Mondo 01.03.2021
Ceo fudbalski region oplakuje velikana hrvatskog i jugoslovenskog fudbala. Ceo fudbalski region oplakuje velikana hrvatskog i jugoslovenskog fudbala. Sve je zatekla vest da je preminuo Zlatko Cico Kranjčar, jedan od najvećih fudbalera u istoriji Dinama… »
Prosinečki o kranjčaru: Svi smo kao mali želeli da budemo Cico
Večernje novosti 01.03.2021
LEGENDA Crvene zvezde i reprezentacije Hrvatske Robert Prosinečki oprostio se od Zlatka Kranjčara, koji je preminuo u 65. godini, posle kratke i teške bolesti. NJih dvojica predvodili su Dinamo, tadašnju Kroaciju, do grupne faze Lige šampiona u sezoni… »
Prosinečki: Svi smo kao klinci želeli da budemo Cico
Vesti online 01.03.2021
Legendarni igrač i selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Cico Kranjčar preminuo je u 65. godini nakon kratke i teške bolesti. Kranjčar je profesionalnu igračku karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu 1973. te u deset godina nastupanja na 261 utakmica… »
Ćiro u šoku zbog Cica: "Tužan sam, trebalo je ja da odem"
Sportske.net 01.03.2021
Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Ćiro Blažević izrazio je duboko žaljenje zbog smrti legendarnog Zlatka Cica Kranjčara, koji je preminuo danas u 65. godinu posle kratke i teške bolesti. Blažević je u izjavi za Indeks.hr rekao da je… »
"Meni je vreme da odem, a ne njemu! Strašno... Ne mogu da se oporavim od šoka, nisam znao da je tako loše" Ćiro Blažević…
Sportal blic 01.03.2021
je u ponedeljak . Kranjčar je tokom igračke karijere (1973-1991) nastupao za Dinamo Zagreb, Rapid Beč i Sankt Pelten i na 582 utakmice postigao 257 golova. Po okončanju igračke karijere počeo je trenersku tokom koje je vodio više od 20 klubova i… »
In memoriam: Zlatko Cico Kranjčar
Mozzart sport 01.03.2021
Jutros u Zagrebu preminuo legendarni centarfor Dinama i bivši selektor Hrvatske. Tužne vesti stižu iz Hrvatske ovog jutra. Posle kraće i teške bolesti umro je Zlatko Cico Kranjčar, jedan od najboljih napadača u istoriji jugoslovenskog fudbala i bivši… »
Preminuo Zlatko Kranjčar
Sportski žurnal 01.03.2021
Za reprezentaciju Jugoslavije Zlatko je nastupio 11 puta i dao tri gola. Preminuo je Zlatko Cico Kranjčar. Proslavljeni fudbaler još iz doba SFRJ preminuo je 1. marta 2021. u bolnici Merkur posle kratke i teške bolesti. - Umro je noćas u 2.25 minuta, a u… »
Ćiro Blažević u šoku: Meni je vreme da odem, a ne Kranjčaru
Nova 01.03.2021
Fudbalski region potresla je vest o smrti Zlatka Kranjčara, a legendarni Miroslav Ćiro Blažević jedva je došao do reči od šoka. Legendarni hrvatski fudbaler i trener preminuo je u 65. godini, posle kraće i teške bolesti, u bolnici u Zagrebu. Pamtiće se… »
Preminuo bivši fudbaler i fudbalski selektor Hrvatske Zlatko Cico Kranjčar
Danas 01.03.2021
Bivši fudbaler i fudbalski selektor Hrvatske Zlatko Cico Kranjčar preminuo je danas u Kliničko-bolničkom centru Merkur posle kratke i teške bolesti, objavio je Index.hr. Profesionalnu igračku karijeru započeo je 1973. godine u zagrebačkom Dinamu u kojem… »
Preminuo legendarni Cico Kranjčar
N1 Info 01.03.2021
Legendarni Zlatko Cico Kranjčar preminuo je u ponedeljak u Zagrebu u 65. godini. Kranjčar je preminuo posle kratke i teške bolesti. Kako prenose hrvatski mediji, Cico je sredinom februara primljen u zadarsku bolnicu zbog problema sa jetrom, a stanje mu… »
Tužna vest u Hrvatskoj, preminuo Zlatko Cico Kranjčar
Sportske.net 01.03.2021
Bivši selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske i bivši reprezentativac Jugoslavije - Zlatko Kranjčar preminuo je danas u 64. godini. Ovu vest preneli su svi mediji u Hrvatskoj, uz napomenu da je preminuo nakon kratke i teške bolesti. Zbog problema sa… »
Meni je vreme da odem, a Ne njemu: Ćiro potresen smrću Kranjčara - "Ne mogu da ustanem iz kreveta od šoka!"
Mondo 01.03.2021
Hrvatska je u neverici... Hrvatska je u neverici... Hrvatska je zavijena u crno - iznenada je preminuo Zlatko Cico Kranjčar! Legendarni hrvatski fudbaler i bivši reprezentativac Jugoslavije preminuo je u Zagrebu u 65. godini posle kratke i teške bolesti… »
Ćiro Blažević ne može da ustane iz kreveta: Otišao je moj Cico, a trebao sam ja! Meni je vreme, a ne njemu
ZLATKO KRANJČAR preminuo je danas u Zagrebu u 66. godini posle kratke i teške bolesti. Smrt jugoslovenske, Dinamove i hrvatske legende se brzinom munje proširila u fudbalskim krugovima, a jedan od prvih koji je saznao bio je Ćiro Blažević. "Ne mogu da… »
Hrvatska zavijena u crno: Preminuo Cico Kranjčar, omiljeni sin Dinama
Preminuo je legendarni hrvatski fudbaler i trener Zlatko Cico Kranjčar u 65. godini života. Cico je bio u Dinamu je od svoje 10. godine života i u njemu je ostao kao igrač sve do 1983. godine. Trener Mirko Bazić doveo ga je u prvu ekipu, a u prvoj je… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 32 povezane
Vučič kaže da postoje tri opcije za NIS, kao krajnji rok navodi 15. januar
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 25 povezanih
Do 16 časova - 45.036 zahteva za legalizaciju: Veliko interesovanje građana
Alo pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih