Повезане вести
Преминуо Златко Крањчар, некадашњи врхунски центарфор Динама
Политика 01.03.2021
ЗАГРЕБ - У Загребу је данас преминуо Златко Цицо Крањчар, фудбалер и селектор фудбалске репрезентације Хрватске. У КБ Меркур су за портал Индекс рекли да је Крањчар био код њих у болници од 19. фебруара. Према првим… »
Умро Златко Цицо Крањчар, бивши селектор Хрватске
Бета 01.03.2021
Бивши селектор фудбалске репрезентације Хрватске и легендарни играч Динама Златко Крањчар преминуо је данас у Загребу у 65. години након тешке болести, потврдио је загребачки клуб. Крањчар је прошао Динамову фудбалску школу, а… »
Хрвати га заволели због потеза против звезде: У Загребу је био легенда, а замало да због Ћире заврши у Београду!
Мондо 01.03.2021
Цео фудбалски регион оплакује великана хрватског и југословенског фудбала. Цео фудбалски регион оплакује великана хрватског и југословенског фудбала. Све је затекла вест да је преминуо Златко Цицо Крањчар, један од највећих… »
Просинечки о крањчару: Сви смо као мали желели да будемо Цицо
Вечерње новости 01.03.2021
ЛЕГЕНДА Црвене звезде и репрезентације Хрватске Роберт Просинечки опростио се од Златка Крањчара, који је преминуо у 65. години, после кратке и тешке болести. Њих двојица предводили су Динамо, тадашњу Кроацију, до групне фазе… »
Просинечки: Сви смо као клинци желели да будемо Цицо
Вести онлине 01.03.2021
Легендарни играч и селектор хрватске репрезентације Златко Цицо Крањчар преминуо је у 65. години након кратке и тешке болести. Крањчар је професионалну играчку каријеру започео у загребачком Динаму 1973. те у десет година… »
Ћиро у шоку због Цица: "Тужан сам, требало је ја да одем"
Спортске.нет 01.03.2021
Некадашњи селектор фудбалске репрезентације Хрватске Ћиро Блажевић изразио је дубоко жаљење због смрти легендарног Златка Цица Крањчара, који је преминуо данас у 65. годину после кратке и тешке болести. Блажевић је у изјави… »
"Мени је време да одем, а не њему! Страшно... Не могу да се опоравим од шока, нисам знао да је тако лоше" Ћиро Блажевић…
Спортал блиц 01.03.2021
је у понедељак . Крањчар је током играчке каријере (1973-1991) наступао за Динамо Загреб, Рапид Беч и Санкт Пелтен и на 582 утакмице постигао 257 голова. По окончању играчке каријере почео је тренерску током које је водио више… »
Ин мемориам: Златко Цицо Крањчар
Моззарт спорт 01.03.2021
Јутрос у Загребу преминуо легендарни центарфор Динама и бивши селектор Хрватске. Тужне вести стижу из Хрватске овог јутра. После краће и тешке болести умро је Златко Цицо Крањчар, један од најбољих нападача у историји… »
Преминуо Златко Крањчар
Спортски журнал 01.03.2021
За репрезентацију Југославије Златко је наступио 11 пута и дао три гола. Преминуо је Златко Цицо Крањчар. Прослављени фудбалер још из доба СФРЈ преминуо је 1. марта 2021. у болници Меркур после кратке и тешке болести. - Умро је… »
Ћиро Блажевић у шоку: Мени је време да одем, а не Крањчару
Нова 01.03.2021
Фудбалски регион потресла је вест о смрти Златка Крањчара, а легендарни Мирослав Ћиро Блажевић једва је дошао до речи од шока. Легендарни хрватски фудбалер и тренер преминуо је у 65. години, после краће и тешке болести, у… »
Преминуо бивши фудбалер и фудбалски селектор Хрватске Златко Цицо Крањчар
Данас 01.03.2021
Бивши фудбалер и фудбалски селектор Хрватске Златко Цицо Крањчар преминуо је данас у Клиничко-болничком центру Меркур после кратке и тешке болести, објавио је Индекс.хр. Професионалну играчку каријеру започео је 1973. године у… »
Преминуо легендарни Цицо Крањчар
Н1 Инфо 01.03.2021
Легендарни Златко Цицо Крањчар преминуо је у понедељак у Загребу у 65. години. Крањчар је преминуо после кратке и тешке болести. Како преносе хрватски медији, Цицо је средином фебруара примљен у задарску болницу због проблема… »
Тужна вест у Хрватској, преминуо Златко Цицо Крањчар
Спортске.нет 01.03.2021
Бивши селектор фудбалске репрезентације Хрватске и бивши репрезентативац Југославије - Златко Крањчар преминуо је данас у 64. години. Ову вест пренели су сви медији у Хрватској, уз напомену да је преминуо након кратке и тешке… »
Мени је време да одем, а Не њему: Ћиро потресен смрћу Крањчара - "Не могу да устанем из кревета од шока!"
Мондо 01.03.2021
Хрватска је у неверици... Хрватска је у неверици... Хрватска је завијена у црно - изненада је преминуо Златко Цицо Крањчар! Легендарни хрватски фудбалер и бивши репрезентативац Југославије преминуо је у Загребу у 65. години… »
Ћиро Блажевић не може да устане из кревета: Отишао је мој Цицо, а требао сам ја! Мени је време, а не њему
ЗЛАТКО КРАЊЧАР преминуо је данас у Загребу у 66. години после кратке и тешке болести. Смрт југословенске, Динамове и хрватске легенде се брзином муње проширила у фудбалским круговима, а један од првих који је сазнао био је Ћиро… »
Хрватска завијена у црно: Преминуо Цицо Крањчар, омиљени син Динама
Преминуо је легендарни хрватски фудбалер и тренер Златко Цицо Крањчар у 65. години живота. Цицо је био у Динаму је од своје 10. године живота и у њему је остао као играч све до 1983. године. Тренер Мирко Базић довео га је у… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана