Povezane vesti
Ugostitelj svedočio: "Urnisali su mi klub dok nisam pristao da ga Belivuk obezbeđuje, evo kakva je uloga Kokeze"
Pravda 01.03.2021
Aleksandar Kajmaković, poznati beogradski ugostitelj je u policiji ispričao da je do poslovnih odnosa sa Belivukom - da mu njegova ekipa obezbeđuje lokale (restorane, kafiće, klubove) - došao preko poznanstva sa Kokezom. Međutim, ideja o ovoj… »
Šta se dešavalo po acinim klubovima? Navijači ih demolirali dok nije pristao na Kokezin zahtev, pominje se i političar!
Mondo 01.03.2021
Aca Bosanac tvrdi da ga je Kokeza povezao sa Belivukom i da su mu demolirali klubove sve dok nije pristao da ih obezbeđuje Veljina ekipa. Aca Bosanac tvrdi da ga je Kokeza povezao sa Belivukom i da su mu demolirali klubove sve dok nije pristao da ih… »
Aca bosanac priznao: Kokeza me povezao sa Belivukom! Demolirali su mi klubove sve dok nisam pristao da ih obezbeđuje Veljina…
Kurir 01.03.2021
Aleksandar Kajmaković, poznati beogradski ugostitelj je u policiji ispričao da je do poslovnih odnosa sa Belivukom - da mu njegova ekipa obezbeđuje lokale (restorane, kafiće, klubove) - došao preko poznanstva sa Kokezom. Međutim, ideja o ovoj… »
Vesti dana »
Džabe vam crne jakne i kapuljače, otkriveni ste: Ovi funkcioneri SNS su napadali građane na protestima
Nova pre 28 minutajoš 44 povezane
Završen skup u Novom Sadu, novo okupljanje u utorak ispred Gradske skupštine
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih
Na Kopaoniku 36 centinetara snega, zbog magle vidljivost smanjena na 100 metara
Novi magazin pre 21 minutajoš 29 povezanih
Više nema sumnje, putinov potez je razjasnio sve: Uradio je stvar sa dalekosežnim posledicama, ali jedna stvar je posebna misterija! Spreman je za dugi rat
Kurir pre 27 minutajoš 24 povezane
Barsa bez Laprovitole ne može da se sastavi, novi poraz "blaugrane"!
Sportske.net pre 2 satajoš 20 povezanih