Povezane vesti
Ugostitelj svedočio: "Urnisali su mi klub dok nisam pristao da ga Belivuk obezbeđuje, evo kakva je uloga Kokeze"
Pravda 01.03.2021
Aleksandar Kajmaković, poznati beogradski ugostitelj je u policiji ispričao da je do poslovnih odnosa sa Belivukom - da mu njegova ekipa obezbeđuje lokale (restorane, kafiće, klubove) - došao preko poznanstva sa Kokezom. Međutim, ideja o ovoj "saradnji"… »
Šta se dešavalo po acinim klubovima? Navijači ih demolirali dok nije pristao na Kokezin zahtev, pominje se i političar!
Mondo 01.03.2021
Aca Bosanac tvrdi da ga je Kokeza povezao sa Belivukom i da su mu demolirali klubove sve dok nije pristao da ih obezbeđuje Veljina ekipa. Aca Bosanac tvrdi da ga je Kokeza povezao sa Belivukom i da su mu demolirali klubove sve dok nije pristao da ih… »
Aca bosanac priznao: Kokeza me povezao sa Belivukom! Demolirali su mi klubove sve dok nisam pristao da ih obezbeđuje Veljina…
Kurir 01.03.2021
Aleksandar Kajmaković, poznati beogradski ugostitelj je u policiji ispričao da je do poslovnih odnosa sa Belivukom - da mu njegova ekipa obezbeđuje lokale (restorane, kafiće, klubove) - došao preko poznanstva sa Kokezom. Međutim, ideja o ovoj "saradnji"… »
Vesti dana »
Lejkersi bez trofeja, a sudije su „previdele“ udarac laktom u glavu Luke Dončića (VIDEO)
Danas pre 42 minutajoš 19 povezanih
U delovima Srbije maglovito i oblačno, maksimalna temperatura do 14 stepeni
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Zašto je Tramp poslao komandose na običan tanker kod Venecuele? "Zaplenjen iz veoma dobrog razloga", u čudnoj priči Iran, Rusi, Ukrajina i lažna zastava (video)
Kurir pre 57 minutajoš 13 povezanih
Odjeci Vučićeve posete Briselu: U "Jutru na Blic" o predlogu predsednika Srbije da sve zemlje Zapadnog Balkana uđu zajedno u EU
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih