Povezane vesti
Ugostitelj svedočio: "Urnisali su mi klub dok nisam pristao da ga Belivuk obezbeđuje, evo kakva je uloga Kokeze"
Pravda 01.03.2021
Aleksandar Kajmaković, poznati beogradski ugostitelj je u policiji ispričao da je do poslovnih odnosa sa Belivukom - da mu njegova ekipa obezbeđuje lokale (restorane, kafiće, klubove) - došao preko poznanstva sa Kokezom. Međutim, ideja o ovoj… »
Šta se dešavalo po acinim klubovima? Navijači ih demolirali dok nije pristao na Kokezin zahtev, pominje se i političar!
Mondo 01.03.2021
Aca Bosanac tvrdi da ga je Kokeza povezao sa Belivukom i da su mu demolirali klubove sve dok nije pristao da ih obezbeđuje Veljina ekipa. Aca Bosanac tvrdi da ga je Kokeza povezao sa Belivukom i da su mu demolirali klubove sve dok nije pristao da ih… »
Aca bosanac priznao: Kokeza me povezao sa Belivukom! Demolirali su mi klubove sve dok nisam pristao da ih obezbeđuje Veljina…
Kurir 01.03.2021
Aleksandar Kajmaković, poznati beogradski ugostitelj je u policiji ispričao da je do poslovnih odnosa sa Belivukom - da mu njegova ekipa obezbeđuje lokale (restorane, kafiće, klubove) - došao preko poznanstva sa Kokezom. Međutim, ideja o ovoj… »
Vesti dana »
Odblokiran kružni tok kod opštine Novi Beograd, sa Vidikovca ide kolona ka Sajmu: Nišlije peške idu do Merošine (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ: Upaljeni alarmi u skoro celoj zemlji zbog dve opasne pojave: Objavljeno i kada nam tačno stiže sneg
Blic pre 30 minutajoš 15 povezanih
Izrael pustio iz zatvora 183 Palestinca u petoj rundi razmene talaca za zatvorenike
Beta pre 43 minutajoš 21 povezana