Povezane vesti
Premijer Crne Gore bez maske, reagovala ministarka zdravlja
Slobodna Evropa 01.03.2021
Ministarka Zdravlja u Vladi Crne Gore Jelena Borovinić Bojović najavila je da će "skrenuti pažnju" svim članovima Vlade i premijeru Zdravku Krivokapiću da moraju poštovati epidemiološke mjere i dati primjer ostalima da i oni to čine. Ministarka Borovinić… »
Crnogorska ministarka: Skrenuću pažnju premijeru da mora poštovati mere
Novi magazin 01.03.2021
Crnogorska ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović izjavila je da će skrenuti pažnju članovima Vlade i premijeru Zdravku Krivokapiću da moraju poštovati mere i dati primer ostalima da i oni to čine. Zbog lošeg epidemiološkog stanja u Crnoj Gori… »
“Upozoriću Krivokapića…”
Vesti online 01.03.2021
Crnogorska ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović uputila je kritike premijeru Zdravku Krivokapiću zbog kršenja epidemioloških mera. Krivokapić je, naime, bez maske i propisane distance prisustvovao Svetosimeonovskom saboru u Hramu Hristovog… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Glas Zaječara pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Ko se danas ovde našao u Srbiji, nije se lepo proveo! Nepregledne kolone na granici: Naoružajte se strpljenjem
Telegraf pre 14 minutajoš 35 povezanih
Analitičari za Euronews Srbija: Da li Bliski istok očekuje (de)eskalaciju sukoba?
Euronews pre 44 minutajoš 56 povezanih