Povezane vesti
Kusturica kostiću: Pošto pobijaš ono što si pričao, haj ti na poligraf
Pravda 01.03.2021
S obzirom na to da postoje osnovane sumnje da predsednik SANU Vladimir Kostić govori na televiziji ono što kasnije pobija u privatnom i javnom diskursu, a najviše u pismu upućenom meni, predlažem da se prijavi nadležnoj instituciji i da ide na… »
Predsednik SANU - "ne razmišljam o Kusturici", reditelj mu uzvratio: Predlažem da ide na poligraf!
Mondo 01.03.2021
Predsednik SANU Vladimir Kostić napisao je pismo reditelju Emiru Kusturici, a kao odgovor na pismo u kome je reditelj objasnio zašto ne želi da prihvati članstvo u SANU. Reditelj se nakon toga ponovo oglasio. Predsednik SANU Vladimir Kostić napisao… »
Kusturica odgovorio predsedniku SANU: Predlažem Kostiću da ide na poligraf
Sputnik 01.03.2021
S obzirom na to da postoje osnovane sumnje da predsednik SANU Vladimir Kostić govori na televiziji ono što kasnije pobija u privatnom i javnom diskursu, a najviše u pismu upućenom meni, predlažem da se prijavi nadležnoj instituciji i da ide na… »
Kusturica odgovorio predsedniku SANU: Kostić da se prijavi za poligraf
Večernje novosti 01.03.2021
Odgovor predsednika SANU Vladimira Kostića na otvoreno pismo Emira Kusturice
Novi magazin 01.03.2021
Emir Kusturica, osim njegove umetničke neupitnosti, definitivno nije osoba o kojoj u ovim okolnostima mogu da razmišljam, a kamoli da protiv njega smišljam nerazumljive zavere zbog neke, samo njemu znane, "osvete“, ocenio je u Pismu predsednik SANU… »
Predsednik SANU odgovorio na uvrede Emira Kusturice
Vesti online 01.03.2021
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić uputio je otvoreno pismo javnosti povodom napada koje je na njega i SANU uputio režiser Emir Kusturica. “U trenutku kada svakodnevno trpim orkestrirane napade zasnovane na neistinama i… »
Vesti dana »
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Petković: Kurti kampanju počeo pretnjama Srbima nepostojećom vojskom i policijom
Blic pre 2 satajoš 1 povezana