Повезане вести

Кустурица костићу: Пошто побијаш оно што си причао, хај ти на полиграф

Кустурица костићу: Пошто побијаш оно што си причао, хај ти на полиграф

Правда 01.03.2021
С обзиром на то да постоје основане сумње да председник САНУ Владимир Костић говори на телевизији оно што касније побија у приватном и јавном дискурсу, а највише у писму упућеном мени, предлажем да се пријави надлежној… »
Председник САНУ - "не размишљам о Кустурици", редитељ му узвратио: Предлажем да иде на полиграф!

Председник САНУ - "не размишљам о Кустурици", редитељ му узвратио: Предлажем да иде на полиграф!

Мондо 01.03.2021
Председник САНУ Владимир Костић написао је писмо редитељу Емиру Кустурици, а као одговор на писмо у коме је редитељ објаснио зашто не жели да прихвати чланство у САНУ. Редитељ се након тога поново огласио. Председник САНУ… »
Кустурица одговорио председнику САНУ: Предлажем Костићу да иде на полиграф

Кустурица одговорио председнику САНУ: Предлажем Костићу да иде на полиграф

Спутник 01.03.2021
С обзиром на то да постоје основане сумње да председник САНУ Владимир Костић говори на телевизији оно што касније побија у приватном и јавном дискурсу, а највише у писму упућеном мени, предлажем да се пријави надлежној… »
Кустурица одговорио председнику САНУ: Костић да се пријави за полиграф

Кустурица одговорио председнику САНУ: Костић да се пријави за полиграф

Вечерње новости 01.03.2021
Одговор председника САНУ Владимира Костића на отворено писмо Емира Кустурице

Одговор председника САНУ Владимира Костића на отворено писмо Емира Кустурице

Нови магазин 01.03.2021
Емир Кустурица, осим његове уметничке неупитности, дефинитивно није особа о којој у овим околностима могу да размишљам, а камоли да против њега смишљам неразумљиве завере због неке, само њему знане, "освете“, оценио је у… »
Председник САНУ одговорио на увреде Емира Кустурице

Председник САНУ одговорио на увреде Емира Кустурице

Вести онлине 01.03.2021
Председник Српске академије наука и уметности Владимир Костић упутио је отворено писмо јавности поводом напада које је на њега и САНУ упутио режисер Емир Кустурица. “У тренутку када свакодневно трпим оркестриране нападе… »

Вести дана »