Povezane vesti
Putin: Ruske vakcine protiv korone efikasne i protiv novih sojeva
N1 Info 01.03.2021
Ruske vakcine protiv virusa korona efikasne su i protiv novih sojeva, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin. „Prema izveštajima koje sam dobio, naše vakcine deluju i protiv tih sojeva, koji su izazvali veliki strah u Evropi, i ne samo u Evropi“… »
Putin: Ruske vakcine efikasne i protiv novih sojeva
Nova 01.03.2021
Ruske vakcine protiv koronavirusa efikasne su i protiv novih sojeva, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin. „Prema izveštajima koje sam dobio, naše vakcine deluju i protiv tih sojeva, koji su izazvali veliki strah u Evropi, i ne samo u… »
Putin: Ruske vakcine su efikasne protiv svih sojeva korone! A imamo 3.500 mutacija!
Pravda 01.03.2021
Ruske vakcine se efikasno bore protiv novih sojeva virusa korona koje se šire Evropom i svetom, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. “Kako su me obavestili, vakcine koje danas imamo efikasne su protiv ovih sojeva koji danas plaše sve u Evropi… »
Putin o ruskim vakcinama: Efikasne su i protiv novih sojeva korone
Večernje novosti 01.03.2021
PREDSEDNIK Vladimir Putin izjavio je danas da su ruske vakcine efikasne i protiv novih sojeva korona virusa koji se šire Evropom. On je na sastanku sa direktorom Federalne medicinsko-biološke agencije Veronikom Skvorcovom rekao da su ruske vakcine… »
Vesti dana »
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 6 satijoš 3 povezane
Stiže sneg u Srbiju: Veliko zahlađenje pred nama, pa nagli skok temperature
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane
Vučić otkrio o čemu je pričao sa Trampom: Da on napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih