Повезане вести

Путин: Руске вакцине против короне ефикасне и против нових сојева

Путин: Руске вакцине против короне ефикасне и против нових сојева

Н1 Инфо 01.03.2021
Руске вакцине против вируса корона ефикасне су и против нових сојева, рекао је председник Русије Владимир Путин. „Према извештајима које сам добио, наше вакцине делују и против тих сојева, који су изазвали велики страх у Европи… »
Путин: Руске вакцине ефикасне и против нових сојева

Путин: Руске вакцине ефикасне и против нових сојева

Нова 01.03.2021
Руске вакцине против коронавируса ефикасне су и против нових сојева, рекао је данас председник Русије Владимир Путин. „Према извештајима које сам добио, наше вакцине делују и против тих сојева, који су изазвали велики страх у… »
Путин: Руске вакцине су ефикасне против свих сојева короне! А имамо 3.500 мутација!

Путин: Руске вакцине су ефикасне против свих сојева короне! А имамо 3.500 мутација!

Правда 01.03.2021
Руске вакцине се ефикасно боре против нових сојева вируса корона које се шире Европом и светом, изјавио је председник Русије Владимир Путин. “Како су ме обавестили, вакцине које данас имамо ефикасне су против ових сојева који… »
Путин о руским вакцинама: Ефикасне су и против нових сојева короне

Путин о руским вакцинама: Ефикасне су и против нових сојева короне

Вечерње новости 01.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Владимир Путин изјавио је данас да су руске вакцине ефикасне и против нових сојева корона вируса који се шире Европом. Он је на састанку са директором Федералне медицинско-биолошке агенције Вероником Скворцовом рекао… »

Вести дана »