Povezane vesti
Putin: Ruske vakcine protiv korone efikasne i protiv novih sojeva
N1 Info 01.03.2021
Ruske vakcine protiv virusa korona efikasne su i protiv novih sojeva, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin. „Prema izveštajima koje sam dobio, naše vakcine deluju i protiv tih sojeva, koji su izazvali veliki strah u Evropi, i ne samo u Evropi“… »
Putin: Ruske vakcine efikasne i protiv novih sojeva
Nova 01.03.2021
Ruske vakcine protiv koronavirusa efikasne su i protiv novih sojeva, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin. „Prema izveštajima koje sam dobio, naše vakcine deluju i protiv tih sojeva, koji su izazvali veliki strah u Evropi, i ne samo u Evropi“… »
Putin: Ruske vakcine su efikasne protiv svih sojeva korone! A imamo 3.500 mutacija!
Pravda 01.03.2021
Ruske vakcine se efikasno bore protiv novih sojeva virusa korona koje se šire Evropom i svetom, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. “Kako su me obavestili, vakcine koje danas imamo efikasne su protiv ovih sojeva koji danas plaše sve u Evropi i… »
Putin o ruskim vakcinama: Efikasne su i protiv novih sojeva korone
Večernje novosti 01.03.2021
PREDSEDNIK Vladimir Putin izjavio je danas da su ruske vakcine efikasne i protiv novih sojeva korona virusa koji se šire Evropom. On je na sastanku sa direktorom Federalne medicinsko-biološke agencije Veronikom Skvorcovom rekao da su ruske vakcine… »
Vesti dana »

Ljudi, vasa nije igrao dobro. Ali ne zaboravite šta je uradio za Srbiju! Legendarni košarkaš podsetio na Micićev herojski gest
Kurir pre 16 minutajoš 58 povezanih

Studenti najavili protest “Indeks jači od pendreka” u centru Beograda
Serbian News Media pre 3 satajoš 6 povezanih

POTPUNO POMRAČENJE MESECA večeras će se videti iz Srbije, evo kada tačno da gledate u nebo
InfoKG pre 1 satjoš 18 povezanih

Njegov izostanak boli: Pešić ga precrtao pre turnira, mnogi verovali da je to loša odluka! Navijači besni: Gudurić opet tragičar?!
Hot sport pre 16 minutajoš 23 povezane