Povezane vesti

Kako će izgledati polaganje male mature?; "Proces je dobio jedno novo ruho – digitalizaciju"

B92 01.03.2021
Pripreme za polaganje probnog završnog ispita za osmake koji ih očekuje krajem meseca počinju prvih dana marta. Proba male mature osmacima pre svega služi za to da se upoznaju sa procedurama, kao i da se oprobaju u znanju, kaže Dragana Stanojević iz… »

Koje su novine u polaganju male mature

RTS 01.03.2021
Prvih dana marta osmaci počinju da se pripremaju za polaganje probnog završnog ispita koji ih očekuje krajem meseca. Proba male mature osmacima pre svega služi da se upoznaju sa procedurama i da provere svoje znanje, kaže Dragana Stanojević iz… »

Novina u polaganju male mature! Radiće se 3 testa - matematika, srpski i kombinovani, ali osmake čeka i važna promena

Mondo 01.03.2021
Prvih dana marta osmaci počinju da se pripremaju za polaganje probnog završnog ispita koji ih očekuje krajem meseca. Prvih dana marta osmaci počinju da se pripremaju za polaganje probnog završnog ispita koji ih očekuje krajem meseca. Proba male… »

Osmaci, spremite se za malu maturu! Zbirka ima 450 zadataka, probni test se održava u martu, a ovo su novine u polaganju

Kurir 01.03.2021
Prvih dana marta osmaci počinju da se pripremaju za polaganje probnog završnog ispita koji ih očekuje krajem meseca. Proba male mature osmacima pre svega služi da se upoznaju sa procedurama, kao i da se oprobaju u znanju - kaže Dragana Stanojević iz… »

Vesti dana »