Povezane vesti

Vučić u Sarajevu uručuje 5.000 vakcina za Federaciju BiH

Slobodna Evropa 01.03.2021
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, u utorak dolazi u Sarajevo, gdje će dopremiti 5.000 vakcina, potvrdio je Radovan Kovačević, savjetnik za medije člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika za Radio Slobodna Evropa. Vučića će na sarajevskom… »

"Moramo da se okrenemo jedni drugima"; "Tražiću pomoć od BiH kada nama bude trebalo"

B92 01.03.2021
Uoči sutrašnje posete Bosni i Hercegovini, Aleksandar Vučić je rekao da je veoma srećan što može da dođe u Sarajevo i da donese prve doze vakcina. Rekao je da to nije pomoć, jer je to "nešto što pripada jednako svima nama", a Srbija je, kako… »

Predsednik: Kada zajednički delujemo i istupamo možemo sve; Avaz: Hvala Vučiću, šamar u lice političarima BiH

RTV 01.03.2021
SARAJEVO - Kada zajednički delujemo i kada zajednički istupamo onda možemo sve, ocenio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči sutrašnje posete Sarajevu tokom koje će Bosni i Hercegovini predati vakcine protiv korona virusa. Vučić je, u… »

Vučić: Kada zajednički delujemo i istupamo možemo sve

Dnevnik 01.03.2021
SARAJEVO: „Kada zajednički delujemo i kada zajednički istupamo onda možemo sve”, ocenio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči sutrašnje posete Sarajevu tokom koje će Bosni i Hercegovini predati vakcine protiv korona virusa. Vučić je, u… »

Vučić ide sutra u Sarajevo: U BiH stiže 10.000 doza AstraZeneka vakcina

Kurir 01.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra ide u službenu posetu Sarajevu, kada će doneti određenu količinu vakcina koju će Srbija donirati BiH. - Dolazim sutra u Sarajevo, samo na aerodrom. Želim da donesem nešto što pripada svim našim… »

Vučić uoči posete Sarajevu: Moramo da se okrenemo jedni drugima

Blic 01.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je uoči sutrašnje posete Bosni i Hercegovini, da je veoma srećan što može da dođe u Sarajevo i da donese prve doze vakcina. To kaže nije pomoć, jer je to „nešto što pripada jednako svima nama“, a… »

Vučić sutra uručuje vakcine AstraZeneka kao donaciju BiH

Danas 01.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručiće u utorak 2. marta kontingent vakcina kompanije AstraZeneca, koji Srbija donira Bosni i Hercegovini, navodi se u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika. Donaciju vakcina dočekaće… »

Vučić poslao snažnu poruku uoči posete Sarajevu: Moramo da se okrenemo jedni drugima, a ne da mislimo da su nam svi drugi…

Kurir 01.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je uoči sutrašnje posete Bosni i Hercegovini da je veoma srećan što može da dođe u Sarajevo i donese prve doze vakcina. To, kaže, nije pomoć, jer je to "nešto što pripada jednako svima nama", a Srbija… »

Moćna poruka Vučića uoči posete Sarajevu: Moramo da se okrenemo jedni drugima, da ne mislimo da su nam svi drugi…

Večernje novosti 01.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je u razgovoru za Radiosarajevo.ba uoči sutrašnje posete Bosni i Hercegovini, da je veoma srećan što može da dođe u Sarajevo i da donese prve doze vakcina. To kaže nije pomoć, jer je to „nešto što… »

Vučić sutra u Sarajevu, donosi vakcine

N1 Info 01.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručiće sutra kontingent vakcina kompanije AstraZeneka, koji Republika Srbija donira Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz kabineta predsednika. Donaciju vakcina dočekaće predsedavajući i članovi Predsedništva… »

Vučić: Dolazim sutra u Sarajevo, donosim nešto što pripada celom Balkanu; "Kada smo zajedno, možemo sve"

B92 01.03.2021
Dolazim sutra u Sarajevo, na aerodrom. Želim da donesem nešto što pripada svim našim balkanskim narodima, rekao je za "Avaz" predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Nije važno ko je nabavio vakcine, to je važno za zdravlje građana. Mislim da to… »

Vučić sutra u Sarajevu predaje kontingent vakcina koje Srbija donira BiH

RTS 01.03.2021
Predsednik Aleksandar Vučić sutra putuje u službenu posetu Sarajevu gde će uručiti kontingent vakcina koji će Srbija donirati BiH, saznaje RTS. Sa predsednikom će u Sarajevo otputovati i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a očekuje se da se… »

Vučić za "Avaz": Kada radimo zajedno onda smo nepobedivi

Blic 01.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je, u intervjuu sarajevskom „Dnevnom "Avazu"“, da u utorak dolazi u Sarajevo i da donosi 5.000 doza „vakcine. Prema njegovim rečima one pripadaju svim našim balkanskim narodima“, a poručio je i ljudima u… »

Vučić nosi vakcine AstraZeneka u Sarajevo

Dnevnik 01.03.2021
Vučić je, u intervjuu koji će „Avaz“ objaviti u svom sutrašnjem izdanju, rekao da dolazi u utorak u Sarajevo, samo na aerodrom gde će vakcine predati članovima Predsedništva BiH Miloradu Dodiku, Željku Komšiću i Šefiku Džaferoviću… »

Vučić sutra u Bosni, donira 5.000 vakcina

Nova 01.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra ide u službenu posetu Bosni i Hercegovini. Kako prenosi Avaz.ba, tom prilikom će doneti 5.000 vakcina kao donaciju Srbije BiH. Oni bi, kako se navodi, trebalo da se sastane sa sva tri člana Predsedništva BiH… »

"Donosimo vakcine koje pripadaju svim balkanskim narodima" Predsednik Vučić uputio snažnu poruku pred put za BiH

Srbija danas 01.03.2021
Predsednik Vučić potvrdio da sutra donosi ukupno 10.000 doza vakcine AstraZeneka. - Dolazim sutra u Sarajevo, samo na aerodrom. Želim da donesem nešto što pripada svim našim balkanskim narodima - potvrdio Aleksandar Vučić, predsednik Srbije. On je… »

Vučić sutra u Sarajevu: Predsednik Srbije u poseti BiH, nosi pomoć u vakcinama

Blic 01.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra dolazi u službenu posetu Sarajevu, kada će doneti i određenu količinu vakcina koju će Srbija donirati BiH, saznaje "Blic". Sa Vučićem će u delegaciji biti i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a obojica… »

Vučić sutra odnosi vakcine u Federaciju BiH

B92 01.03.2021
Beograd -- Predsednik Srbije u utorak odlazi u Sarajevo, gde će na međunarodnom aerodromu Federaciji BiH pokloniti vakcine protiv kovida, nezvanično saznaje B92.net. Prema našim saznanjima, primopredaja određene količine vakcina, kao i konferencija… »

Vučić sutra u Sarajevu: Predsednik donira vakcine BiH

Večernje novosti 01.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sutra ide u službenu posetu Sarajevu, kada će odneti određenu količinu vakcina koju će Srbija donirati BiH. - Nije važno ko je nabavio vakcine, zato što je to važno za zdravlje građana. Mislim da to može da… »

Vesti dana »