Povezane vesti
Orban preti napuštanjem poslaničkog kluba Evropske narodne partije
Slobodna Evropa 01.03.2021
Mađarski premijer Viktor Orban zapretio ja će njegova nacionalno-konzervativna partija Fides napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije (EPP) u Evropskom parlamentu, ako ta grupa usvoji nova pravila koja bi omogućila suspenziju ili isključenje… »
Orban preti da će Fides napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije
N1 Info 01.03.2021
Mađarski premijer Viktor Orban zapretio je da će njegova nacionalno-konzervativna partija Fides napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije (EPP) u Evropskom parlamentu, ako ta grupa usvoji nova pravila koja bi omogućila suspenziju ili… »
Orban preti da će njegova stranka napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije
Danas 01.03.2021
Mađarski premijer Viktor Orban zapretio ja će njegova nacionalno-konzervativna partija Fides napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije (EPP) u Evropskom parlamentu, ako ta grupa usvoji nova pravila koja bi omogućila suspenziju ili isključenje… »
Vesti dana »
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 2 satajoš 43 povezane
Bažena bomba na kuću na Bežanijskoj kosi, vlasniku polomljena i stakla na automobilu
Kurir pre 45 minutajoš 38 povezanih
NBS: Broj ugovorenih finansijskih usluga na daljinu nastavlja s rastom
RTV pre 15 minutajoš 49 povezanih
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih