Povezane vesti
Orban preti napuštanjem poslaničkog kluba Evropske narodne partije
Slobodna Evropa 01.03.2021
Mađarski premijer Viktor Orban zapretio ja će njegova nacionalno-konzervativna partija Fides napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije (EPP) u Evropskom parlamentu, ako ta grupa usvoji nova pravila koja bi omogućila suspenziju ili isključenje… »
Orban preti da će Fides napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije
N1 Info 01.03.2021
Mađarski premijer Viktor Orban zapretio je da će njegova nacionalno-konzervativna partija Fides napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije (EPP) u Evropskom parlamentu, ako ta grupa usvoji nova pravila koja bi omogućila suspenziju ili… »
Orban preti da će njegova stranka napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije
Danas 01.03.2021
Mađarski premijer Viktor Orban zapretio ja će njegova nacionalno-konzervativna partija Fides napustiti poslaničku grupu Evropske narodne partije (EPP) u Evropskom parlamentu, ako ta grupa usvoji nova pravila koja bi omogućila suspenziju ili isključenje… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 38 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori za okončanje rata u Ukrajini
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 33 povezane

Potpukovnik Stević za RTS: Guča hermetički zatvorena, za 12 sati otkriveno više od 1.800 prekršaja
RTS pre 49 minutajoš 13 povezanih

Ljubimac Grobara otvorio dušu: Napredovao sam u Zvezdi! Partizan? Vau, čoveče! On mi je najviše pomogao da vidim šta je taj klub!
Kurir pre 4 minutajoš 17 povezanih