Povezane vesti
Odbornik Stanković: Grad Niš mora da obezbedi auto-sedišta za sve bebe
Medijska kutija 01.03.2021
Odbornik opozicione koalicije “ Niš, moj grad” Miodrag Stanković podneo je danas odborničku inicijativu Skupštini grada Niša da sve bebe besplatno dobiju auto-sedišta. – U Nišu je u 2020. godini rođeno 3.225 beba, Grad će podeliti svega 228 auto-sedišta… »
Stanković: Obezbediti besplatna auto sedišta za sve novorođene bebe!
Niške vesti 01.03.2021
„Grad Niš deli auto sedišta koja su ostala od prošle godine. Ništa nisu uložili. U Nišu je u 2020. rođeno 3.225 beba a grad će podeliti svega 228 auto sedišta, a na konkursu se javilo duplo više ljudi. Jedan broj roditelja mi se požalio da nisu ni znali… »
Odbornik Stanković traži da sve bebe u Nišu dobiju besplatno auto-sedišta
Južne vesti 01.03.2021
Umesto samo 228 auto-sedišta koliko Grad Niš planira da dodeli besplatno roditeljima čija su deca rođena 2020. godine, odbornik Miodrag Stanković traži da ih besplatno dobiju sva deca rođena u ovoj godini. Podneo je i zvaničnu odborničku inicijativu za… »
Vesti dana »

Putin: Isporuka raketa "tomahavk" Kijevu uništila bi odnose sa Amerikom
Politika pre 14 minutajoš 24 povezane

Jokić prvi put istrčao na parket posle debakla Srbije na eurobasketu! Srbin odigrao prvi meč za Nagetse nakon pauze - Denver izgubio, Džoker se tek zagreva!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

"Žao mi je dece i ljudi...": Kapiten Vojvodine i bivši fudbaler Zvezde javio se posle maratona sa Partizanom!
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih