Povezane vesti

UN: Rusija snosni odgovornost za trovanje Navaljnog

Dnevnik 01.03.2021
ŽENEVA: Rusija snosi odgovornost prema međunarodnom pravu za trovanje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, naveli su danas u preliminarnim nalazima stručnjaci za ljudska prava Ujedinjenih nacija. "Naš je zaključak da je Rusija odgovorna za… »

UN: Ruski zvaničnici verovatno umešani u trovanje Navaljnog; Sankcije SAD Rusima

RTV 01.03.2021
NJUJORK - Stručnjaci Ujedinjenih nacija za ljudska prava saopštili su danas da su zvaničnici ruske vlade vrlo verovatno umešani u trovanje ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog prošle godine i tvrde da je namera bila da se uputi "zlokobno… »

UN: Rusija snosi odgovornost za trovanje Navaljnog

B92 01.03.2021
Rusija snosi odgovornost, prema međunarodnom pravu, za trovanje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog. To su danas naveli, u preliminarnim nalazima, stručnjaci za ljudska prava Ujedinjenih nacija. "Naš je zaključak da je Rusija odgovorna za… »

"Moskva snosi odgovorost" UN: Ruski zvaničnici verovatno umešani u trovanje Navaljnog, to je njihovo zlokobno upozorenje

Blic 01.03.2021
Stručnjaci Ujedinjenih nacija za ljudska prava saopštili su danas da su zvaničnici ruske vlade vrlo verovatno umešani u trovanje ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog prošle godine i tvrde da je namera bila da se uputi "zlokobno upozorenje" u cilju… »

UN stručnjaci: Rusija je prema međunarodnom pravu odgovorna za trovanje Navaljnog

Kurir 01.03.2021
Rusija snosi odgovornost prema međunarodnom pravu za trovanje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, naveli su danas u preliminarnim nalazima stručnjaci za ljudska prava Ujedinjenih nacija. "Naš je zaključak da je Rusija odgovorna za pokušaj… »

Izvestiteljke UN traže nezavisnu međunarodnu istragu trovanja Navaljnog

Danas 01.03.2021
Izvestiteljke UN zatražile su danas nezavisnu medjunarodnu istragu o slučaju trovanja glavnog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, zahtevajući njegovo „hitno oslobadjanje“. „S obzirom na neadekvatan odgovor nacionalnih vlasti, zabranjenu… »

Izvestiteljke UN traže međunarodnu istragu trovanja Navaljnog

N1 Info 01.03.2021
Izvestiteljke UN zatražile su u ponedeljak nezavisnu međunarodnu istragu o slučaju trovanja glavnog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, zahtevajući njegovo "hitno oslobađanje". „Smatramo da bi hitno trebalo sprovesti međunarodnu istragu kako… »

Vesti dana »

Vremeplov: Rođena Desanka Maksimović

RTV pre 2 satajoš 1 povezana

Korona u Brazilu: Više od 67.000 novozaraženih

Večernje novosti pre 1 satjoš 2 povezane