Повезане вести
"Жига је био ту, Данко ми је рекао: 'иди седи тамо', али Деки Станковић ме је спасао у Ђенови!" Владимир Стојковић испричао…
Спортал блиц 01.03.2021
Капитен Владимир Стојковић је у емисији на ТВ "Арена спорт" говорио о чињеници да је био један од миљеника навијача Звезде, пре него што је 2010. године по први пут стигао у Хумску. У разговору за Арену, на питање саговорника… »
Станковић ми је спасио живот у Ђенови: Стојковић открио детаље напада у Италији - "Цео дан се дешавале чудне ствари!"
Мондо 01.03.2021
О том немилом догађају се и дан-данас прича. О том немилом догађају се и дан-данас прича. Голман Партизана Владимир Стојковић био је гост емисије "Теме до Арене" на ТВ Аренаспорт, у којој је открио неке врло занимљиве ствари из… »
Стојке о Ђенови и делијама: Не мрзим никога, то није хришћански, Деки ме спасао у аутобусу
Вечерње новости 28.02.2021
ГОЛМАН Партизана Владимир Стојковић присетио се једног од најдраматичнијих догађаја у историји српског спорта. Реч је о утакмици репрезентације Србије на гостовању у Италији, у Ђенови, 2010. године. Тада је меч и прекинут, али… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 9 минутајош 30 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 9 минутајош 46 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане