Повезане вести

"Шта бисмо без тог мјау гласића" Оља Црногорац исмевала Емину Јаховић: "Дај ми снаге да прегурам ноћ"

"Шта бисмо без тог мјау гласића" Оља Црногорац исмевала Емину Јаховић: "Дај ми снаге да прегурам ноћ"

Блиц 01.03.2021
Певачица Емина Јаховић недавно је причала о приватном животу и истакла да због сопствене популарности има проблем да одржи емотивне везе. Емина изјава је, наиме, судећи по објави, засметала некадашњој водитељки, сада креаторки… »
Музичка сцена би била на губитку без њеног мјау гласића! Оља Црногорац исмевала Емину Јаховић, нови рат на естради! Фото

Музичка сцена би била на губитку без њеног мјау гласића! Оља Црногорац исмевала Емину Јаховић, нови рат на естради! Фото

Курир 01.03.2021
Певачица Емина Јаховић истакла је да јој популарност ствара велики притисакм те да због тога не може нда одржи ни емотивне везе. Њена изјава привукла је пажњу певачице Оље Црногорац, која је прокоментарисала оно што је Емина… »
Ево нас у ћошку, молимо се за емину Јаховић: Оља Црногорац испрозивала певачицу - "Шта бисмо ми без њеног гласића"

Ево нас у ћошку, молимо се за емину Јаховић: Оља Црногорац испрозивала певачицу - "Шта бисмо ми без њеног гласића"

Мондо 01.03.2021
Креаторки засметала изјава певачице Емине Јаховић. Креаторки засметала изјава певачице Емине Јаховић Поп певачица Емина Јаховић недавно је путем свог профила на Инстаграму причала о приватном животу и истакла да због сопствене… »

Вести дана »