Povezane vesti

Medicinski deo Štaba traži zaključavanje,odluka narednih dana

Dnevnik 01.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba zatražio je danas na sednici da se uvede potpuno zaključavanje, bar na sedam do 10 dana, a konačna odluka biće doneta kroz nekoliko dana. BEOGRAD: Medicinski deo Kriznog štaba zatražio je danas na sednici da se uvede… »

Medicinski deo Kriznog štaba traži vanredno stanje i policijski čas, odluka narednih dana

Subotica.com 01.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba je predložio uvođenje policijskog časa, a odluka će biti doneta narednih dana, rekao je Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zdravstvo, nakon sednice Kriznog štaba. Pokrajinski sekretar za zdravstvo rekao je… »

VIDEO Medicinski deo Kriznog štaba tražio potpuno zatvaranje Srbije, odluka o policijskom času za dan, dva

Radio 021 01.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba predložio je da se maksimalno spreči mogućnost svih kontakata kroz vid vanrednog stanja, odnosno policijskog časa. Odluka bi trebalo da bude doneta u narednih dan, dva, rekao je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran… »

Medicinski deo Štaba traži zaključavanje, odluka narednih dana

Politika 01.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba zatražio je danas na sednici da se uvede potpuno zaključavanje, a konačna odluka biće doneta kroz nekoliko dana, preneo je novinarima posle sednice pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković. „Beleži se… »

Počela sednica Kriznog štaba, analizira se epidemiološka situacija

Politika 01.03.2021
Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija u zemlji, počela je oko 15 sati. Na sednici bi trebalo da budu razmatrani efekti odluka Kriznog štaba od petka, po kojoj su za vikend ugostitelji i tržni centri radili do 14… »

Krizni štab traži policijski čas: Na stolu potpuno zatvaranje na sedam dana? VIDEO

B92 01.03.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa je završena. Medicinski deo Kriznog štaba je zatražio potpuno zatvaranje Srbije na sedam do deset dana. Krizni štab analizirao je epidemiološku situaciju u zemlji i efekti odluke donete u petak… »

Medicinski deo Kriznog štaba predložio policijski čas i zabranu kontakata

Danas 01.03.2021
Odluke narednih dana Jedina opcija koju medicinski deo Kriznog štaba predlaže jeste apsolutni lokdaun, odnosno policijski čas i zabrana kontakata, jer je, po njima, to najcelishodniji način da se u sedam do 10 dana smanji broj zaraženih, rekao je… »

Srbija na korak od totalnog zaključavanja! Gojković: Odluka o policijskom času u narednih dan, dva

Blic 01.03.2021
Mediicnski deo Kriznog štaba je predložio da se maksimalno spreči mogućnost sivh kontakata isključivo kroz vid vanrednog stanja, odnosno policijskog časa. Odluka bi trebalo da bude doneta u narednih dan dva, rekao je danas pokrajinski sekretar za… »

Srbija: Medicinski dio Štaba traži policijski sat

Al Jazeera 01.03.2021
Srbija se suočava sa porastom novozaraženih korona virusom, uprkos masovnoj vakcinaciji stanovništva. Medicinski dio Kriznog štaba zatražio je danas na sjednici da se uvede potpuno zaključavanje, bar na sedam do deset dana, a konačna odluka bit će… »

Samo od jedne stvari zavisi da li će opet biti uveden policijski čas

Vesti online 01.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba na današnjoj sednici predložio je potpuno zatvaranje Srbije, to jest policijski čas. Kako je naveo Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zdravstvo brojke nisu dobre, a ono što je medicinski deo Kriznog štaba… »

Lekari u Kriznom štabu predlažu policijski čas

Nova 01.03.2021
Medicinski štab je predožio da se smanji broj kontakata ili kroz vanredno stanje ili policijski čas, izjavio je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i najavio da će se Krizni štab sastati narednih dana da donese odluke. U međuvremenu… »

Medicinski deo Štaba traži zaključavanje, odluka narednih dana

RTV 01.03.2021
BEOGRAD - Medicinski deo Kriznog štaba zatražio je danas na sednici da se uvede potpuno zaključavanje, bar na sedam do 10 dana, a konačna odluka biće doneta kroz nekoliko dana, preneo je novinarima posle sednice pokrajinski sekretar za zdravstvo dr… »

Medicinski deo Kriznog štaba traži vanredno stanje i policijski čas, odluka narednih dana

RTS 01.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba je predložio uvođenje policijskog časa, a odluka će biti doneta narednih dana, rekao je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković nakon sednice Kriznog štaba. Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković… »

Krizni štab traži policijski čas: "Na stolu" potpuno zatvaranje na sedam dana?

Prva 01.03.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa je gotova. Medicinski deo Kriznog štaba je zatražio potpuno zatvaranje Srbije na sedam do deset dana. "Medicinski deo je predložio je da se maksimalno spreči mogućnost svih kontakata, isključivo… »

Predložen policijski čas, odluka uskoro

Bujanovačke 01.03.2021
Bujanovac, 1. mart 2021. Medicinski deo Kriznog štaba je predložio uvođenje policijskog časa, a odluka će biti doneta u narednim danima, rekao je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković nakon sednice Kriznog štaba. Oni smatraju, kako je… »

Medicinski deo Kriznog štaba predložio policijski čas i zabranu kontakata

Glas Zaječara 01.03.2021
Jedina opcija koju medicinski deo Kriznog štaba predlaže jeste apsolutni lokdaun, odnosno policijski čas i zabrana kontakata, jer je, po njima, to najcelishodniji način da se u sedam do 10 dana smanji broj zaraženih, rekao je posle sednice Kriznog… »

Mart je, Vučić bi opet da nas zaključa! Krizni štab traži vanredno stanje i policijski čas!

Pravda 01.03.2021
"Jedina opcija koju medicinski deo Kriznog štaba predlaže jeste apsolutni lokdaun, odnosno policijski čas i zabrana kontakata, jer je, po njima, to najcelishodniji način da se u sedam do 10 dana smanji broj zaraženih", rekao je posle sednice Kriznog… »

Odluka o vanrednom stanju i policijskom času narednih dana

RTV Novi Pazar 01.03.2021
Održana je sjednica Republičkog kriznog štaba. Medicinski dio Kriznog štaba traži uvođenje vanrednog stanja i policijskog časa. Odluka u danima pred nama. “Moramo voditi računa o javnom zdravlju, interesu naših građana, i zdravlja, ali se… »

Policijski čas ponovo u Srbiji?!

Vesti online 01.03.2021
Mediicnski deo Kriznog štaba je predložio da se maksimalno spreči mogućnost svih kontakata isključivo kroz vid vanrednog stanja, odnosno policijskog časa. Odluka bi trebalo da bude doneta u narednih dan dva, rekao je danas pokrajinski sekretar za… »

Medicinski deo Kriznog štaba traži uvođenje vanrednog stanja i policijskog časa

Niške vesti 01.03.2021
Oni smatraju, da smanjenje rada za sat, dva ili tri u objektima gde je veliki promet, ne donosi ništa u pogledu borbe protiv širenja koronavirusa. Naveo je da je stav tog dela štaba „jasno i decidno“ da bi u ovom trenutku to bilo najcelishodnije… »

Na korak smo od zatvaranja: Krizni štab donosi konačnu odluku u narednih dan, dva

Noizz 01.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba je predložio da se maksimalno spreči mogućnost svih kontakata isključivo kroz vid vanrednog stanja, odnosno policijskog časa. Odluka bi trebalo da bude doneta u narednih dan dva, rekao je danas pokrajinski sekretar za… »

Medicinski deo traži policijski čas, odluka za dan-dva: Sutra se šalje poseban tim Ministarstva zdravlja u Vranje!

Mondo 01.03.2021
Sednica Kriznog štaba završena je u 16 časova. Sednica Kriznog štaba završena je u 16 časova. Na sednici, koja je počela u 15 časova, Krizni štab za borbu protiv korona virusa raspravljao je o efektima poslednjih mera koje je Vlada Srbije uvela… »

SRBIJU OČEKUJE NOVI “LOKDAUN” Medicinski deo Štaba traži zaključavanje, odluka narednih dana

Sandžak haber 01.03.2021
BEOGRAD – Medicinski deo Kriznog štaba zatražio je danas na sednici da se uvede potpuno zaključavanje, a konačna odluka biće doneta kroz nekoliko dana, preneo je novinarima posle sednice pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković… »

Krizni štab predložio vanredno stanje i policijski čas, odluka u naredna dva dana

Južne vesti 01.03.2021
Da je medicinski deo Kriznog štaba tražio pooštravanje mere, uvođenje vanrednog stanja i policijskog časa, rekao je nakon današnje sednice pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. Iako je Krizni štab danas razmatrao uvođenje novih mera… »

Medicinski deo Kriznog štaba predložio policijski čas i zabranu kontakata

N1 Info 01.03.2021
"Jedina opcija koju medicinski deo Kriznog štaba predlaže jeste apsolutni lokdaun, odnosno policijski čas i zabrana kontakata, jer je, po njima, to najcelishodniji način da se u sedam do 10 dana smanji broj zaraženih", rekao je posle sednice Kriznog… »

Medicnski deo Kriznog štaba predložio policijski čas

RTK 01.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba je zatražio potpuno zatvaranje Srbije na sedam dana u režimu u kome bi radile samo prehrambene prodavnice i apoteke. “Završena je sednica Kriznog štaba, vidite da su brojke povećane, medicinski deo je predložio je da… »

Saznajemo: Medicinski deo tražio zatvaranje na 7 dana! Raspravljalo se o dve opcije

Blic 01.03.2021
Na sednici Kriznog štaba koja je u toku, medicinski deo zatražio je potpuno zatvaranje Srbije na sedam dana, saznaje "Blic". Međutim, odluka nije doneta jer bi to zahtevalo uvođenje vanrednog stanja. Praktično, rasprava je u toku, a dva dela kriznog… »

Srbija na korak od TOTALNOG ZAKLJUČAVANJA!

InfoKG 01.03.2021
Mediicnski deo Kriznog štaba je predložio da se maksimalno spreči mogućnost sivh kontakata isključivo kroz vid vanrednog stanja, odnosno policijskog časa. Odluka bi trebalo da bude doneta u narednih dan dva, rekao je danas pokrajinski sekretar za… »

Medicinski deo Kriznog štaba predlaže policijski čas u Srbiji

Slobodna Evropa 01.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba Vlade Srbije predložio je 1. marta uvođenje policijskog časa i uvođenje vanrednog stanja kako bi se smanjio broj zaraženih u zemlji, rekao je na konferenciji za novinare član Štaba i pokrajinski sekretar za zdravstvo… »

DR GOJKOVIĆ: Medicinski deo Kriznog štaba predlaže policijski čas i zabranu kontakata

Moj Novi Sad 01.03.2021
"Jedina opcija koju medicinski deo Kriznog štaba predlaže jeste apsolutni lokdaun, odnosno policijski čas i zabrana kontakata, jer je, po njima, to najcelishodniji način da se u sedam do 10 dana smanji broj zaraženih", rekao je posle sednice Kriznog… »

Medicinski deo Kriznog štaba traži zatvaranje Srbije na 7 dana: Odluka o policijskom času za dan-dva

Kurir 01.03.2021
Kako je Kurir i najavio, medicinski deo Kriznog štaba je na današnjoj sednici zatražio potpuno zatvaranje Srbije na sedam dana u režimu u kome bi radile samo prehrambene prodavnice i apoteke. O tome je po završetku današnje sednice govorio dr Zoran… »

Lekari objasnili zašto traže policijski čas

Nova 01.03.2021
Lekari iz Kriznog štaba zahtevaju uvođenje policijskog časa jer smatraju da je to jedini način da se kontrolišu okupljanja na kućnim žurkama. Medicinski štab je predožio da se smanji broj kontakata ili kroz vanredno stanje ili policijski čas… »

Završena sednica Kriznog štaba, medicinski deo predlaže uvođenje policijskog časa

Luftika 01.03.2021
Završena je sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, koja je počela u 15 sati. Kako saznaje Telegraf u ovom telu, nije isključeno ni da će sledećeg vikenda ugostiteljski objekti i tržni centri raditi do 14 sati. S obzirom na to da je u… »

Radno vreme ostaje do 20 sati do kraja nedelje: Goran Vesić otkrio kada će Krizni štab odlučivati o policijskom času

Kurir 01.03.2021
Od danas je radno vreme kompanija koje rade u sektoru usluga ponovo do 20 sati i tako će biti cele radne nedelje, a Krizni štab će ponovo zasedati u četvrtak ili petak, kada će se analizirati epidemiološka situacija, izjavio je za Tanjug zamenik… »

Završena sednica Kriznog štaba: Da li su pred nama nove mere? (foto)

Večernje novosti 01.03.2021
SEDNICA kriznog štaba za borbu protiv virusa korona je upravo završena. Sednici prisustvuju premijerka Ana Brnabić, ministri Zlatibor Lončar, Branko Ružić, Vanja Udovičić, kao i Maja Gojković. Foto: Фото: И. Ковачић POGLEDAJ GALERIJU… »

Medicinski deo štaba tražio policijski čas: Konačna odluka pada za dva dana

Večernje novosti 01.03.2021
SEDNICA kriznog štaba za borbu protiv virusa korona je završena. Nakon sednice, medijima se obratio Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zdravstvo. - Vidite kakve su brojke, imamo povećanje broja zaraženih i ono što je medicinski deo Kriznog… »

Na sve će uticati jedan faktor: Evo od čega zavisi da li će biti potpunog lokdauna u Srbiji

Večernje novosti 01.03.2021
MEDICINSKI deo Kriznog štaba na današnjoj sednici predložio je potpuno zatvaranje Srbije, to jest policijski čas. Kako je naveo Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zdravstvo brojke nisu dobre, a ono što je medicinski deo Kriznog štaba… »

Krizni štab seče: Da li sledi novo zaključavanje? Vikend pod oštrijim merama je iza nas, stručnjaci upravo odlučuju kako…

Blic 01.03.2021
Da li će doći do pooštravanja epidemioloških mera, skraćivanja radnog vremena kafića, restorana i tržnih centara i preti li Srbiji neki vid dodatnog zatvaranja, trebalo bi da bude jasnije nakon sednice Kriznog štaba koja je počela za danas u 15… »

Sednica Kriznog štaba, analizira se epidemijska situacija

Dnevnik 01.03.2021
BEOGRAD: Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija u zemlji, počela je oko 15 sati. Na sednici bi trebalo da budu razmatrani efekti odluka Kriznog štaba od petka, po kojoj su za vikend ugostitelji i tržni centri… »

Kafići i tržni centri danas rade do 20 časova

Nova 01.03.2021
Ugostiteljski objekti i tržni centri koji su prethodnog vikenda radili skraćeno do 14 sati, danas rade duže i po starom režimu do 20h, rečeno je za Nova.rs u Vladi Srbije. “Mere kojima je bilo skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata i tržnih… »

Sednica Kriznog štaba o efektima odluka od petka

Dnevnik 01.03.2021
BEOGRAD: Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija u zemlji, biće održana u 15 sati, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Na sednici bi trebalo da budu razmatrani efekti odluka Kriznog štaba od petka, po kojoj za… »

Krizni štab danas ponovo o mogućem pooštravanju mera

Radio 021 01.03.2021
Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija u zemlji, održaće se danas. Na toj sednici bi trebalo da budu razmatrani efekti odluka Kriznog štaba od petka, prema kojoj za vikend ugostitelji i tržni centri rade do 14… »

Krizni štab zaseda danas odmah posle korona preseka: Razmatra se pooštravanje mera, čeka se konačna odluka

Kurir 01.03.2021
Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zaseda danas u 15 sati, odmah nakon najnovijih podataka o broju novozaraženih. Članovi Kriznog štaba će odlučivati da li će biti dodatnog pooštravanja mera. Iako je proteklog vikenda na snazi bila zabrana… »

Danas Krizni štab odlučuje o novim merama

Nova 01.03.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, na kojoj će se odlučivati o tome koje epidemiološke mere će biti na snazi u narednom periodu, zakazana je za danas u 15 sati. Na današnjoj sednici razmatraće se efekati mera uvedenih za vikend… »

Odluka koju čeka cela Srbija: Krizni štab zaseda danas nakon novog korona preseka

Večernje novosti 01.03.2021
KRIZNI ŠTAB za borbu protiv koronavirusa zaseda danas u 15 sati, odmah nakon najnovijih podataka o broju novozaraženih. Članovi Kriznog štaba će odlučivati da li će biti dodatnog pooštravanja mera. Iako je proteklog vikenda na snazi bila zabrana… »

Zaseda krizni štab: Da li u Srbiji slede još rigoroznije mere nakon dnevnog preseka?

Mondo 01.03.2021
Krizni štab za borbu protiv korona virusa zaseda danas u 15 sati, kada će odlučivati da li će biti dodatnog pooštravanja mera. Krizni štab za borbu protiv korona virusa zaseda danas u 15 sati, kada će odlučivati da li će biti dodatnog… »

Vesti dana »