Повезане вести
Јована јецала на мићином рамену, па добила шамар реалности: У вези сте 20 дана, не драми! Не жели да чује за раскид са…
Курир 01.03.2021
Јована Љубисављевић не престаје да драми због хаоса са Стефаном Карићем, па се јадала Лепом Мићи и кроз плач му објашњавала ситуацију: - Не могу, Мићо, ја сам искрена, не гледам никог. Не могу да поднесем да ме неко назива… »
Мисица јеца на сав глас због Карића! Јована открила да је разлог њиховог раскида њен бивши и Анђело Ранковић! Видео
Курир 01.03.2021
Уследила је нова жучна расправа Јоване Љубисављевић и Стефана Карића, а разлог је била информација од стране Мине Врбашки. Наиме, он јој је љубоморисао због Анђела Ранковића, али и бившег дечка, Луке. - Носи се, слагала си ме… »
Мисица би из коже да изађе због карића! Излетела напоље и лије сузе: Мина покренула лавину, а Јована не може да се опере…
Курир 01.03.2021
Јована Љубисављевић посвађала се са дечком Стефаном Карићем, па је излетела напоље. Мисицу је покушао да утеши Јањуш, а она му је открила да јој је Мина Врбашки пренела неке информације када се вратила у ријалити. "Добро ми… »
Вести дана »
После магловитог јутра, током дана сунчано и топлије, температура до 16 степени
Глас Западне Србије пре 18 минутајош 4 повезане
Шездесет трећи дан санкција! Три могућа сценарија за НИС: "Србија би платила руски део власништва"
Блиц пре 38 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 38 минутајош 1 повезана
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 48 минутајош 2 повезане