Povezane vesti
Neću, brate, majke mi, baš me briga! Andrija Milošević ljut zbog mržnje na društvenim mrežama - doneo odluku! (video)
Mondo 01.03.2021
Dosadilo mu je da se mrze, psuju, nazivaju kojekakvim imenima i slično. Dosadilo mu je da se mrze, psuju, nazivaju kojekakvim imenima i slično. Glumac Andrija Milošević objavio je na Instagramu snimak kojim je poručio da niko nikoga ne treba da mrzi… »
Neću da mrzim nikoga, sad je popularno da se ljudi psuju! Andrija Milošević obratio se fanovima, pobesneo zbog društvenih mreža…
Kurir 01.03.2021
Glumac Andrija Milošević veoma je aktivan na društvenim mrežama, gde se neretko obvrati svojim fanovima. Ovog puta on je poručio da je besan što se ljudi prozivaju i šire mržnju na društvenim mrežama, te je istekao da će on voleti i poštovati sve ljude… »
Vesti dana »
Opozicija o sednici Odbora za obrazovanje: Zakazana da bi se zloupotrebila tragedija i priredila predstava za javnost
Moj Novi Sad pre 14 minutajoš 36 povezanih
Američki desantni brod „USS Tripoli“ stigao na Bliski istok sa 3.500 marinaca
Politika pre 14 minutajoš 33 povezane
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 34 povezane
RHMZ upozorava na povećanje vodostaja reka, sneg u zlatiborskom kraju – prohodni putni pravci
RTS pre 24 minutajoš 51 povezana
RTS: VJT naložilo dodatna ispitivanja povodom smrti studentkinje iz Šapca na Filozofskom fakultetu
Šabačke novosti pre 4 satijoš 23 povezane