Povezane vesti

Počeo pretres novosadskom doktoru za pokušaj obljube devojčice

Dnevnik 02.03.2021
U novosadskom Višem sudu juče je počelo suđenje penzionisanom doktoru specijalisti Š.T. (66) iz Novog Sada, protiv kojeg je Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu pod sumnjom da je pokušao da obljubi dvanaestogodišnju sugrađanku. Glavni… »

Počelo suđenje lekaru (66) za obljubu devojčice (12)

Nova 02.03.2021
Suđenje penzionisanom doktoru Š. T. (66) iz Novog Sada, koji je optužen da je obljubio devojčicu (12), počelo je u ponedeljak u Višem sudu. Zatvoreno je za javnost zbog zaštite maloletne žrtve. Do sada su, kako nezvanično saznajemo, svedočila… »

Počelo suđenje penzionisanom novosadskom lekaru za obljubu devojčice

Radio 021 02.03.2021
U Višem sudu u Novom Sadu juče je počelo suđenje penzionisanom doktoru Š. T. (66) iz Novog Sada, protiv kojeg je Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnje da je pokušao da obljubi dvanaestogodišnju devojčicu. Glavni pretres je od… »

"Idem kod starijeg čike": Poznati lekar (66) iz Novog Sada pokušao da obljubi devojčicu (12), dnevnik otkrio zlostavljača

Blic 01.03.2021
U Višem sudu u Novom Sadu u ponedeljak je počelo suđenje penzionisanom doktoru Š. T. (66) iz Novog Sada, protiv kojeg je Više javno tužilaštvo u tom gradu podiglo optužnicu zbog sumnje da je pokušao da obljubi dvanaestogodišnju sugrađanku… »

Dnevnik otkrio zlostavljanje devojčice? Iz azatvorenih vrata održano ročište doktoru Š. T. (66) iz Novog Sada za pokušaj…

Večernje novosti 01.03.2021
U VIŠEM sudu u Novom Sadu u ponedeljak je počelo suđenje penzionisanom doktoru Š. T. (66) iz Novog Sada, protiv kojeg je Više javno tužilaštvo u tom gradu podiglo optužnicu zbog sumnje da je pokušao da obljubi dvanaestogodišnju sugrađanku… »

Vesti dana »