Povezane vesti

Novi podaci o efikasnosti kineske vakcine: Delotvorna 100% protiv teškog oblika bolesti, a protiv novih sojeva korone?

Mondo 02.03.2021
Evo šta pokazuju rezultati istraživanja sprovedenih u UAE, gde je dato već 6 miliona doza. Evo šta pokazuju rezultati istraživanja sprovedenih u UAE, gde je dato već 6 miliona doza. Svet je već duže od godinu dana u kandžama korona virusa, koji… »

Korona virus i nauka: Neke vakcine protiv Kovida-19 smanjuju rizik od težeg oblika za 80 odsto

Radio 021 02.03.2021
Velika Britanija će se uskoro „potpuno promeniti" - naučnici iz državnih institucija obećavaju uspeh vakcina. PA Media Samo jedna doza vakcine AstraZeneka ili Fajzer/Biontek za 80 odsto umanjuje šanse da će vam biti potrebna hospitalizacija zbog… »

Zum očekuje da će ostati ključna platforma u svakodnevnom životu u 2021.

N1 Info 02.03.2021
Kompanija Zum predviđa da će nastaviti da pokazuje snažne rezultate i u ovoj godini uprkos boljim izgledima za zdravstvenu situaciju posle prethodne u kojoj je ta aplikacija za video konferencije postala glavno sredstvo u profesinalnim, školskim i… »

Korona virus i nauka: Neke vakcine protiv Kovida-19 smanjuju rizik od težeg oblika za 80 odsto

BBC News 02.03.2021
Velika Britanija će se uskoro „potpuno promeniti" - naučnici iz državnih institucija obećavaju uspeh vakcina. Samo jedna doza vakcine AstraZeneka ili Fajzer/Biontek za 80 odsto umanjuje šanse da će vam biti potrebna hospitalizacija zbog težeg… »

Zum očekuje da će ostati ključna platforma u svakodnevnom životu u 2021.

Beta 02.03.2021
Kompanija Zum (Zoom) predvidja da će nastaviti da pokazuje snažne rezultate i u ovoj godini uprkos boljim izgledima za zdravstvenu situaciju posle prethodne u kojoj je ta aplikacija za video konferencije postala glavno sredstvo u profesinalnim… »

Korona virus i nauka: Neke vakcine protiv Kovida-19 smanjuju rizik od težeg oblika za 80 odsto

Danas 02.03.2021
Samo jedna doza vakcine AstraZeneka ili Fajzer/Biontek za 80 odsto umanjuje šanse da će vam biti potrebna hospitalizacija zbog težeg oblika Kovida-19, pokazuje analiza britanskih naučnika. Prema analizi Podaci o javnom zdravlju u Engleskoj, dejstvo… »

Pfizer i AstraZeneca vakcine smanjuju teže oblike COVID-19

Al Jazeera 02.03.2021
Britanski zavod za javno zdravstvo predstavio je rezultate istraživanja na osnovu dosadašnje vakcinacije protiv korona virusa. Pfizer i AstraZeneca vakcina protiv korona virusa je nakon jedne doze 80 posto efikasna u sprečavanju hospitalizacija osoba… »

Vakcine efikasne i do 80 odsto u zaštiti starijih

Danas 01.03.2021
Fajzer ima bolje rezultate Vakcine kompanija Fajzer i AstraZeneka protiv korona virusa su nakon jedne doze 80 odsto efikasne u sprečavanju hospitalizacija starijih od 80 godina, objavio je danas britanski zavod za javno zdravstvo (PHE) predstavljajući… »

Ogroman rast zarada farmaceutskih kompanija

Danas 01.03.2021
Prihodi od prodaje vakcina protiv virusa korona biće mnogo viši nego što se smatralo pre početka vakcinacije Iako su neke od farmaceutskih kompanija još pre zvaničnog odobrenja vakcina protiv kovida 19 najavljivale da će njihova raspodela donekle… »

Vakcine smanjuju rizik hospitalizacije za 80 odsto: Oksford i Fajzer primilo više od trećine odrasle populacije

Večernje novosti 01.03.2021
JEDNA doza vakcine Oksford-AstraZeneka ili Fajzer-BioNTek protiv kovida smanjuje šanse za bolničko lečenje za više od 80 odsto, pokazuje analiza sporovedena u Engleskoj. Podaci javnog zdravstva u Engleskoj o ljudima starijim od 80 godina poklapaju se… »

Vesti dana »