Povezane vesti
Eruptirala dva vulkana u Indoneziji
Slobodna Evropa 02.03.2021
Dva vulkana na odvojenim otocima u Indoneziji u utorak su eruptirala, izbacujući pepeo u zrak i piroklastični materijal niz njihove padine. Planina Sinabung na Sumatri izbacila je u zrak stup pepela visine 5.000 metara te niz padine piroklastične tokove… »
Eruptirala dva vulkana u Indoneziji
Al Jazeera 02.03.2021
Nije bilo neposrednih izvještaja o žrtvama ni u jednoj od erupcija. Dva vulkana na odvojenim otocima u Indoneziji u utorak su eruptirala, izbacujući pepeo u zrak i piroklastični materijal niz njihove padine. Planina Sinabung na Sumatri izbacila je u zrak… »
Snažne erupcije dva vulkana u Indoneziji
N1 Info 02.03.2021
Dva vulkana na odvojenim ostrvima u Indoneziji u utorak su eruptirala izbacujući pepeo u vazduh i piroklastični materijal niz njihove padine. Planina Sinabung na Sumatri izbacila je u vazduh oblak pepela visine 5.000 metara i niz padine piroklastične… »
Snažne erupcije dva vulkana u Indoneziji
Nova 02.03.2021
Dva vulkana na odvojenim ostrvima u Indoneziji u utorak su eruptirala izbacujući pepeo u vazduh i piroklastični materijal niz njihove padine. Planina Sinabung na Sumatri izbacila je u vazduh oblak pepela visine 5.000 metara i niz padine piroklastične… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 25 minutajoš 58 povezanih

BLOG UŽIVO Završeni komemorativni skupovi širom Srbije: Studenti pozvali građane na novi skup 1. novembra
Nova pre 1 satjoš 51 povezana

Sandra Božić (SNS) napadnuta na Voždovcu: Vučević poručio “Koji je to stadijum mržnje i besa”
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 45 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 113 povezane