Povezane vesti

Poznat prvi član piksijevog tima: U pitanju je legenda Partizana!

Hot sport 02.03.2021
Piksi oko sebe okuplja ozbiljna imena. Dragan Stojković zvani Piksi pre desetak dana postao je selektor muške reprezentacije Srbije u fudbalu. Nakon dugo čekanja i još dužih pregovora savez i Piksi su uspeli da nađu zajednički jezik. Ipak, sada je… »

Uz Piksija Ilić, Živković, Đorović, Čumić i Kinoši

N1 Info 02.03.2021
Potpisivanjem ugovora sa Draganom Stojkovićem Piksijem stekli su se uslovi za definitivno kompletiranje stručnog štaba reprezentacije Srbije. Posle dužeg razmišljanja Piksi je odredio ekipu najbližih saradnika. A, u njemu i nekoliko donekle… »

Saznajemo: Saša Ilić u stručnom štabu reprezentacije Srbije, a evo koji bivši reprezentativac će biti u piksijevom timu

Blic sport 02.03.2021
Još 23 dana i - pali motore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Dočekaće najpre “orlovi” 24. marta Republiku Irsku, a tri dana kasnije i Portugaliju, dva svakako najteža protivnika u grupi A. Naš nacionalni tim krenuće i pohod na Mundijal sa… »

Piksijev tim sve jači, na klupi Srbije i legenda Partizana?

Sportske.net 02.03.2021
Dragan Stojković Piksi će na klupi Srbije biti okružen svojim saradnicima o kojima se već govorilo. Sada je igri novo, veoma zanimljivo ime. Kako prenosi Blic, legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić biće član stručnog štaba našeg nacionalnog… »

Saša Ilić ulazi u stručni štab reprezentacije Srbije

Mozzart sport 02.03.2021
Kao jedan od Piksijevih saradnika. Dobiće Saša Ilić novu funkciju u Fudbalskom savezu Srbije. Aktuelni selektor mlađih kadeta (generacija dečaka rođenih 2004. godine) biće prekomandovan u stručni štab seniorske selekcije, kao jedan od saradnika… »

Piksi dovodi Sašu ilića: Legenda Partizana ulazi u stručni štab reprezentacije Srbije

Večernje novosti 02.03.2021
SVE više se priča o tome ko će biti saradnici Draganu Stojkoviću Piksiju u reprezentaciji Srbije. Jedan od njih bi trebalo da bude legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić. Aktuelni selektor mlađih kadeta biće prekomandovan u stručni štab… »

Piksi dovodi Sašu ilića u reprezentaciju: Selektor Srbije bira legendu Partizana i 3 zvezdaša u stručni štab?

Mondo 02.03.2021
Sve je više informacija ko bi trebalo da budu saradnici Piksija u reprezentaciji Srbije. Sve je više informacija ko bi trebalo da budu saradnici Piksija u reprezentaciji Srbije. Reprezentacija Srbije svoj put ka Svetskom prvenstv u Kataru 2022. počinje… »

Vesti dana »