Povezane vesti

Više od 4.000 novozaraženih, Vučić ne misli da je Srbija blizu vanrednog stanja

Glas Amerike 02.03.2021
BEOGRAD — U Srbiji je u protekla 24 sata registrovano 4.157 novozaraženih koronavirusom na 16.743 testirana uzorka, pokazuju zvanični podaci. Umrlo je 16 osoba. U bolnicama je 4.031 pacijent, a na respiratorima 168. Epidemiolog i član Kriznog štaba… »

Dr Kon: "Policijski čas nema alternativu, inače ćemo pući k'o zvečka"

Subotica.com 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon prilikom jutrošnjeg gostovanja na RTS-u rekao je da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpa. Ističe da vanredno stanje nema alternativu "inače… »

Kon: U Srbiji zatvoriti sve osim apoteka

Slobodna Evropa 02.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba predložio je vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpi, rekao je epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon za Radio-televiziju Srbije (RTS). „Ovakve mere koje su bile preko vikenda… »

Kad "pukne zvečka" ostane jedino policijski čas; Podržavate? VIDEO

B92 02.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba u ponedeljak je zatražio zatvaranje na sedam do 10 dana. Uz dramatični rast brojeva danas - deluje sve izvesnije ovaj scenario. Da li je već "pukla zvečka"? Čeka li nas zatvaranje i policijski čas? "Medicinski deo je… »

Dr Kon o oštrim merama: Zatvaranje svih objekata, policijski čas, vanredno stanje?

Mondo 02.03.2021
Epidemiolog objasnio u kom smeru idu razmišljanja Kriznog štaba. Epidemiolog objasnio u kom smeru idu razmišljanja Kriznog štaba. Medicinski deo Kriznog štaba tražio je pooštravanje mera, uvođenje vanrednog stanja i policijskog časa, rekao je… »

"Ako se uvede vanredno stanje, onda je svako zaključavanje moguće": Da li Srbiju čeka najstrožija mera policijskog časa?

Mondo 02.03.2021
Predlog sa poslednje sednice Kriznog štaba da se zatvori Srbija i da se ponovo uvede policijski čas uzdrmao je mnoge. Predlog sa poslednje sednice Kriznog štaba da se zatvori Srbija i da se ponovo uvede policijski čas uzdrmao je mnoge. Nakon poslednje… »

Kon: Vanredno stanje nema alternativu inače će zdravstveni sistem da pukne

Politika 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svih objekata, osim apoteka, prehrambenih radnji i benzinskih stanica. Kon je za RTS rekao da vanredno stanje nema alternativu inače će… »

Kon ne odustaje: "Jedino realno su oštre mere i vanredno stanje"

B92 02.03.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da je medicinski deo Kriznog štaba zahtevao mnogo strože mere. Te mere podrazumevale su da sve bude zatvoreno, sem prehrambenih prodavnica, apoteka, pumpi. "Imali smo za vikend i gužve po… »

Kon: Policijski čas, ili smo pukli kao zvečka

Nova 02.03.2021
Porastom broja zaraženih ugrožena je i vakcinacija, istakao je epidemiolog dr Predrag Kon, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a. Kon je govorio o potezima medicinskog dela Kriznog štaba i nagovestio da bi preporuka mogla da budu mere kakve su… »

Posle izjave "da ćemo pući kao zvečke" dr Kon se opet oglasio o merama: Evo šta je sada rekao

Blic 02.03.2021
Medicinski deo Kriznog štaba tražio je pooštravanje mera, uvođenje vanrednog stanja i policijskog časa, rekao je nakon sednice u ponedeljak pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio… »

Da li smo blizu vanrednog stanja? Vučić: Imam podatke od jutros

B92 02.03.2021
Ne mislim da smo blizu vanrednog stanja, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Ne mislim da smo blizu vanrednog stanja, dobio sam podatke jutros u 8, ali nisu reprezentativni uzorak", kaže predsednik Aleksandar Vučić. Naveo je da će zamoliti… »

"Vanredno stanje ili pucamo k'o zvečka"

B92 02.03.2021
Beograd -- Član Kriznog štaba, epidemiolog dr Predrag Kon izjavio za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega. Prema njegovim rečima, ostale bi otvorene samo apoteke, prehrambene radnje i pumpe. Ističe i da… »

Doktor: Samo rigoroznim merama se može zaustaviti virus

N1 Info 02.03.2021
Doktor Radovan Čekanjac iz kriznog štaba u Kraljevu izjavio je za Novi dan da podržava kolege u vezi sa uvođenjem strogih mera. Dodaje da samo rigorozne mere mogu da dovedu do poboljšanja situacije. „Virus je široko rasprostranjen u populaciji i… »

Kon upozorava: Vanredno stanje nema alternativu, inače ćemo pući kao zvečka

Sputnik 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je, povodom aktuelne epidemiološke situacije, da vanredno stanje nema alternativu, poručivši da ćemo inače, kako se izrazio, „pući kao zvečka“. Kon je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, podsetio da je… »

KON: "Moraju da se zabrane nezaštićeni kontakti, inače ćemo puknuti k'o zvečka"

Moj Novi Sad 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svih objekata, osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpnih stanica. Kon je za RTS rekao da vanredno stanje nema alternativu, jer će u… »

“Mere da, ali zatvaranje kao ranije bilo bi nasilje”

Nova 02.03.2021
Nisam siguran da li bi mere ponovnog zatvaranja zbog širenja koronavirusa bile dobre, ali ako bi one pomogle, nemam ništa protiv, ali ne da bude onakav 'lokdaun', ono je bilo nasilje nad zdravim razumom, kaže novinar Đorđe Vlajić. Gostujući u Novom… »

Kon: Vanredno stanje nema alternativu, inače ćemo pući

RTV 02.03.2021
BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da vanredno stanje nema alternativu, inače će zdravstveni sistem da pukne i poručio da rezultat jedino može dati potpuno sprečavanje kontakata. Kon je za RTS rekao da je… »

Kon za RTS: Vanredno stanje nema alternativu, inače ćemo pući

RTS 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon kaže za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpa. Ističe da vanredno stanje nema alternativu "inače ćemo pući k'o zvečka". Predrag Kon je… »

Kon: Vanredno stanje nema alternativu inače ćemo pući k'o zvečka

Prva 02.03.2021
Član Kriznog štaba, epidemiolog dr Predrag Kon izjavio za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega. Prema njegovim rečima, ostale bi otvorene samo apoteka, prehrambene radnje i pumpe. Ističe i da vanredno… »

Kon: Vanredno stanje nema alternativu, inače ćemo pući

RTK 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svih objekata, osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpnih stanica. Kon je za RTS rekao da vanredno stanje nema alternativu, inače će… »

Kon: Rezultat jedino može dati potpuno sprečavanje kontakata

Glas Zapadne Srbije 02.03.2021
Epidemiolog i član Kriznog štava Predrag Kon izjavio je da vanredno stanje nema alternativu, inače će zdravstveni sistem da pukne i poručio da rezultat jedino može dati potpuno sprečavanje kontakata. Kon je za RTS rekao da je medicinski deo Kriznog… »

Moramo da uvodimo vanredno stanje: Kon siguran da nemamo drugu opciju od zatvaranja cele Srbije

Noizz 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon kaže za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpa. Ističe da vanredno stanje nema alternativu "inače ćemo pući k'o zvečka". Predrag Kon je… »

Kon: Uvođenje vanrednog stana u Srbiji nema alternative

Al Jazeera 02.03.2021
Epidemiolog je upozorio da situaciju dodatno pogoršava novi soj korona virusa. Srbijanski epidemiolog Predrag Kon izjavio je u utorak da osim uvođenja vanrednog stanja nema druge alternative, iako bi takva mjera bila “ekonomski udar“, jer je… »

Kon: Vanredno stanje nema alternativu, inače ćemo pući „kao zvečka“

N1 Info 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon kaže za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpi. Ističe da vanredno stanje nema alternativu "inače ćemo pući k'o zvečka". Predrag Kon je… »

Vlajić: Mere da, ali zatvaranje kao ranije bilo bi nasilje nad zdravim razumom

N1 Info 02.03.2021
Nisam siguran da li bi mere ponovnog zatvaranja zbog širenja koronavirusa bile dobre, ali ako bi one pomogle, nemam ništa protiv, ali ne da bude onakav 'lokdaun', ono je bilo nasilje nad zdravim razumom, kaže novinar Đorđe Vlajić. Gostujući u Novom… »

Kon: Vanredno stanje, inače smo pukli k'o zvečka

IndeksOnline 02.03.2021
BEOGRAD – Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svih objekata, osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpnih stanica. Kon je za RTS rekao da vanredno stanje nema alternativu… »

Kon: Vanredno stanje nema alternativu, inače ćemo pući „kao zvečka“

Glas Zaječara 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon kaže za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpi. Ističe da vanredno stanje nema alternativu „inače ćemo pući k’o zvečka“. Predrag… »

Kon: Vanredno stanje nema alternativu, inače pucamo kao zvečka

Bujanovačke 02.03.2021
Bujanovac, Beograd, 2. mart 2021. – Epidemiolog Predrag Kon kaže za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpa. Ističe da vanredno stanje nema alternativu „inače… »

Policijski čas nema alternativu, nećemo sedeti skrštenih ruku: Oglasio se i dr Kon, situacija nije naivna

Pravda 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa rekao je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a da su daleko oštrije mere tražene za prošli vikend da bi se jednostavno shvatila situacija i da bi se prekinuo lanac transmisije… »

"Ili zabrana kontakata ili ćemo pući kao zvečke" Dr Kon izričit: Nema alternative za vanredno stanje, sadašnje brojke su…

Blic 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon kaže za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpa. Ističe da vanredno stanje nema alternativu "inače ćemo pući k'o zvečka". Predrag Kon je… »

Kon: Vanredno stanje nema alternativu, inače ćemo pući

Dnevnik 02.03.2021
BEOGRAD: Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svih objekata, osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpnih stanica. Kon je za RTS rekao da vanredno stanje nema alternativu inače će… »

Kon o policijskom času i novom vanrednom stanju: To nema alternativu, bez toga ćemo pući kao zvečka

iKragujevac 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa rekao je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a da su daleko oštrije mere tražene za prošli vikend da bi se shvatila situacija i da bi se prekinuo lanac transmisije. On je rekao… »

Policijski čas ima 2 varijante! Kon o merama koje su predložene - može da bude neprekidan, ali postoji i druga opcija!

Mondo 02.03.2021
Kon je rekao da su lekari u Kriznom štabu izričito za najstrožije mere koje u ovom trenutku nemaju alternativu. Kon je rekao da su lekari u Kriznom štabu izričito za najstrožije mere koje u ovom trenutku nemaju alternativu. Medicinski deo Kriznog… »

Policijski čas može da bude neprekidan ili vremenski ograničen Kon: Vanredno stanje nema alternativu, inače ćemo pući kao…

Kurir 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon kaže da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpa. Kon je rekao da rezultat jedino može dati potpuno sprečavanje kontakata - Ovakve mere koje su bile… »

Kon: Vanredno stanje nema alternativu, ugrožena vakcinacija

Danas 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpa. On je za RTS nagalsio da vanredno stanje nema alternativu. Predrag Kon je objasnio da jedino… »

Kon: Vanredno stanje i policijski čas nemaju alternativu, inače ćemo pući kao zvečka

Radio 021 02.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon kaže za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpa, istakaši da vanredno stanje nema alternativu. Kon je za RTS rekao da rezultat jedino može… »

"Bez vanrednog stanja ćemo pući kao zvečka!" Dr Kon u jutarnjem programu upozorio Srbiju (video)

Večernje novosti 02.03.2021
EPIDEMIOLOG Predrag Kon kaže za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba predložio vanredno stanje i zatvaranje svega osim apoteka, prehrambenih radnji i pumpa. Ističe da vanredno stanje nema alternativu "inače ćemo pući k'o zvečka". Predrag Kon je… »

Medicinski deo Kriznog štaba predložio policijski čas i zabranu kontakata

iKragujevac 02.03.2021
Jedina opcija koju medicinski deo Kriznog štaba predlaže jeste apsolutni lokdaun, odnosno policijski čas i zabrana kontakata, jer je, po njima, to najcelishodniji način da se u sedam do 10 dana smanji broj zaraženih, rekao je posle sednice Kriznog… »

Vesti dana »