Povezane vesti

Policija "češlja" Beograd! Više uhapšenih, zaplenjena veća količina heroina (foto)

Mondo 02.03.2021
Policija je u odvojenim akcijama zaplenila drogu na više lokacija u Beogradu. Policija je u odvojenim akcijama zaplenila drogu na više lokacija u Beogradu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su B. K… »

Policija uhapsila trojicu zbog droge u Beogradu

N1 Info 02.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su tri osobe zbog prestupa u vezi sa drogom, saopštio je MUP u utorak. Policija je kod osumnjičenog B. K. (1988), koji se nalazio u vozilu u Ulici Omladinskih brigada… »

U kući osuđenika iz Šida pronađeno sedam bombi

Dnevnik 02.03.2021
ŠID: U pretresu kuće 41-godišnjeg muškarca iz Šida, policija je pronašla sedam bombi i 16 puščanih metaka. Ovaj muškarac se trenutno nalazi u zatvoru na izdržavanju kazne za ranije učinjeno krivično delo, saopštila je Policijska uprava u… »

U stanu držao sedam bombi i 16 metaka za pušku

B92 02.03.2021
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv 41-godišnjeg muškarca kod kojeg je pronašla sedam bombi i 16 metaka za pušku, saopštio je MUP. Kako je saopšteno, policija je u stanu osumnjičenog u Šidu pronašla eksploziv i metke. Krivična prijava… »

Sedam bombi i 16 metaka pronađeno kod muškarca iz Šida

Nova 02.03.2021
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv 41-godišnjeg muškarca kod kojeg je pronašla sedam bombi i 16 metaka za pušku, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako je saopšteno, policija je u stanu osumnjičenog u Šidu pronašla… »

Krivična prijava muškarcu (41) iz Šida: Policija mu u kući našla 7 bombi i municiju! On već na izdržavanju kazne za…

Kurir 02.03.2021
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv muškarca (41) u čijoj je kući prilikom pretresa pronađeno i oduzeto sedam bombi i 16 puščanih metaka. Krivična prijava će biti podneta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Pretresom kuće: Pronašli sedam bombi i municiju

Večernje novosti 02.03.2021
POLICIJA će podneti krivičnu prijavu protiv 41.godišnjeg muškarca u čijoj je kući prilikom pretresa pronađeno i oduzeto sedam bombi i 16 puščanih metaka. Krivična prijava će biti podneta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično… »

U kući Šiđanina sedam bombi i 16 puščanih metaka

RTV 02.03.2021
ŠID - Policija u Šidu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca sa područja Šida, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet… »

Sedam krađa za dva meseca: Obijao kuće i stanove na Voždovcu, krao i oružje i alat i nakit

Blic 02.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetčetvorogodišnji muškarac zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio sedam teških krađa. Kako se sumnja, on je tokom januara i februara ove godine na… »

U kući krio sedam bombi i municiju

Blic 02.03.2021
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca u čijoj je kući prilikom pretresa pronađeno i oduzeto sedam bombi i 16 puščanih metaka. Krivična prijava će biti podneta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Kod Šiđanina nađeno sedam bombi

Dnevnik 02.03.2021
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca sa područja Šida, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena… »

Policija pronašla sedam bombi u stanu u Šidu

N1 Info 02.03.2021
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv 41-godišnjeg muškarca kod kojeg je pronašla sedam bombi i 16 metaka za pušku, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako je saopšteno, policija je u stanu osumnjičenog u Šidu pronašla… »

U pretresu kuće Šiđanina policija pronašla bombe: On je već u zatvoru zbog ranijeg krivičnog dela

Telegraf 02.03.2021
Sumnja se da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv… »

Obijao kuće i stanove po Voždovcu

Nova 02.03.2021
Pripadnici MUP u Beogradu podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio sedam teških krađa. Kako se sumnja, on je tokom januara i februara ove godine na teritoriji… »

Obijao stanove i kuće na Voždovcu: Krivična prijava mladiću (24), zbog sedam teških krađa

Večernje novosti 02.03.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio sedam teških krađa. Kako je saopšteno iz MUP-a, sumnja se da… »

BG: Prijava protiv 24-godišnjaka zbog sedam teških krađa

Dnevnik 02.03.2021
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio sedam teških krađa. Kako je saopšteno iz MUP-a… »

Obijao stanove i kuće na teritoriji Voždovca

N1 Info 02.03.2021
Policija u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv 24-godišnjeg mladića osumnjičenog za sedam teških krađa, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Prema navodima MUP-a, on je u januaru i februaru na teritoriji Voždovca obijao… »

Mladić (24) osumnjičen za sedam teških krađa u BG: Obijao kuće i stanove pa otimao nakit i alat

Kurir 02.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv muškarca (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio sedam teških krađa. Кako se sumnja, on je tokom januara i februara ove godine na… »

Vesti dana »