Povezane vesti

Sazdanović: U Šumadiji i Kragujevcu raste broj zaraženih korona virusom

Top press 02.03.2021
Kragujevac – U Šumadiji i Kragujevcu od 20. februara raste broj zaraženih korona virusom, a direktor KC Kragujevac Predrag Sazdanović izjavio je „da su brojevi savršeno jasni ako svakog dana bude pozitivno 25 odsto testiranih“. „Broj… »

U Kragujevcu najviše zaraženih među adolescentima: "Zbog njih imamo čitave porodice u bolnicama"

Telegraf 02.03.2021
Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac Predrag Sazdanović dao je punu podrška medicinskom delu Kriznog štaba za uvođenje policijskog časa. Epidemijska situacija u Šumadiji i Kragujevcu je i dalje nestabilna. Od 20. februara raste broj… »

Sazdanović: Najviše zaraženih među adolescentima, puna podrška policijskom času

InfoKG 02.03.2021
Epidemijska situacija u Šumadiji i Кragujevcu je i dalje nestabilna, piše RTS. Od 20. februara raste broj zaraženih, dnevno se u gradu beleži više od 100 zaraženih. Direktor КC Кragujevac Predrag Sazdanović kaže za RTS da su brojke savršeno… »

U KC Kragujevac četvrtina kovid pacijenata na intenzivim negama

Glas Šumadije 02.03.2021
U Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu hospitalizovana su 203 pacijenta zbog kovid-19, a 50 je na nekom obliku intenzivne nege, izjavio je danas direktor ove ustanove Predrag Sazdanović. Sazdanović je za RTS izjavio da je posebno teška… »

Sazdanović: Među zaraženima najviše adolescenata

Pressek 02.03.2021
Epidemijska situacija u Šumadiji i Kragujevcu je i dalje nestabilna. Od 20. februara raste broj zaraženih, dnevno se u gradu beleži više od 100 zaraženih. Direktor KC Kragujevac Predrag Sazdanović kaže za RTS da su brojke savršeno jasne ako svakog… »

Sazdanović: Brojevi savršeno jasni, podrška medicinskom delu

RTK 02.03.2021
U Šumadiji i Kragujevcu od 20. februara raste broj zaraženih korona virusom, a direktor Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac Predrag Sazdanović izjavio je da su brojevi savršeno jasni ako svakog dana bude pozitivno 25 odsto testiranih. “Broj… »

Sazdanović: Puna podrška policijskom času, čitave porodice u bolnici

Kragujevačke 02.03.2021
Epidemijska situacija u Šumadiji i Kragujevcu je i dalje nestabilna. Od 20. februara raste broj zaraženih, dnevno se u gradu beleži više od 100 zaraženih. Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac Predrag Sazdanović kaže za RTS da su… »

Sazdanović podržao predlog Kriznog štaba da se uvede vanredno stanje

U centar 02.03.2021
Direktor Kliničkog centra Kragujevac, Predrag Sazdanović, kaže za RTS da su brojke savršeno jasne ako svakog dana bude pozitivno 25 odsto testiranih. „Broj zaraženih među adolescentima je najveći, imamo hospitalizovane relativno mlade, oni vrše… »

Sazdanović: Puna podrška uvođenju policijskog časa, na lečenju veliki broj mladih

IndeksOnline 02.03.2021
BEOGRAD – U Šumadiji i Kragujevcu od 20. februara raste broj zaraženih korona virusom, a direktor KC Kragujevac Predrag Sazdanović izjavio je da su brojevi savršeno jasni ako svakog dana bude pozitivno 25 odsto testiranih. “Broj zaraženih među… »

Sazdanović smatra da je uvođenje policijskog časa dobra mera, jer su bolnice pune

Ritam grada Kg 02.03.2021
Epidemiološka situacija u Šumadiji i Kragujevcu je i dalje nestabilna. Od 20. februara raste broj zaraženih, dnevno se u gradu beleži više od 100 zaraženih. Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac Predrag Sazdanović kaže za RTS da su… »

Sazdanović: Puna podrška medicinskom delu štaba za vanredno stanje i policijski čas

Veliki park 02.03.2021
Direktor Kliničkog centra Kragujevac, Predrag Sazdanović, kaže za RTS da su brojke savršeno jasne ako svakog dana bude pozitivno 25 odsto testiranih. „Broj zaraženih među adolescentima je najveći, imamo hospitalizovane relativno mlade, oni vrše… »

Sazdanović: Od 20. februara raste broj zaraženih u Kragujevcu; puna podrška Kriznom štabu

B92 02.03.2021
Direktor Kliničkog centra Kragujevac Predrag Sazdanović izjavio je danas za RTS da su u toj ustanovi zbrinuta 203 kovid pacijenta, od kojih je četvrtina na intezivnoj nezi. Epidemijska situacija u Šumadiji i Kragujevcu je i dalje nestabilna Od 20… »

Vesti dana »