Povezane vesti
Novi pozitivni slučajevi na korona virus u Negotinu, Kladovu i Majdanpeku
Glas Zaječara 02.03.2021
Od 76 obrađenih antigen i PCR testova u poslednja 24 sata pozitivno na korona virus je 28 osoba, odnosno 36,8 odsto testiranih, navodi pres služba opštine Negotin. U kovid ambulanti pregledano je 55 pacijenata, gotovo dvostruko više je bilo prvih – 36… »
U Prijepolju prvu dozu vakcine primilo skoro četiri hiljade građana
PP media 02.03.2021
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Užice – Na teritoriji Zlatiborskog okruga do sada je vakcinisano 32.661 osoba, što je 15 odsto odrasle populacije ovog kraja. U Zlatiborskom okrugu vakcinisano 15% stanovništva, foto: A.Rovčanin Obe doze vakcine primilo je… »
Epidemija u Rudničko - takovskom kraju: Još 25 novozaraženih, u kovid bolnicama 20 pacijenata
Večernje novosti 02.03.2021
KORONA virusom u Rudničko-takovskom kraju, tokom protekla 24 časa, prema zvaničnom izveštaju, zaraženo je još 25 osoba. Preminulih od posledica te opake zaraze, u tom periodu, srećom, u odnosu na izveštavanja minulih dana, nema. - Ukupan broj obolelih od… »
Novozaraženih 158
Zoom UE 02.03.2021
ZLATIBORSKI OKRUG – Od prethodnog izveštaja do danas korona virus potvrđen je kod još 158 osoba: Užice 55, Arilje 34, Bajina Bašta i Priboj po 13, Prijepolje i Čajetina po 11, Požega 8, Sjenica 5, Kosjerić i Nova Varoš po 4 novozaražena lica. Od početka… »
Vesti dana »
Toplotni talas stiže! Očekuje nas 45 stepeni u plusu! Ovo je detaljna prognoza do kraja jula
Dnevnik pre 5 minutajoš 16 povezanih
Izraelci tvrde: Iranci planiraju atentat na Donalda Trampa! Amerikancima dostavljeni obaveštajni podaci!
Kurir pre 11 minutajoš 14 povezanih
"Naravno da znate da sam ja Srbin", Nikoli Tesli ustaše pobile 119 članova porodice, družio se sa srpskim svecem, a evo šta je rekao o Hrvatima
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, očekuje se jači saobraćaj za vikend
Moj Novi Sad pre 10 minutajoš 7 povezanih