Povezane vesti
Vučević: Ponosan sam što predsednik razmišlja proaktivno, kako bismo svi bili u sigurnim rukama
RTV 02.03.2021
NOVI SAD - Izuzetno me je obradovala vest koju je danas najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a to je da će zamoliti Vladu naše zemlje da se izgradi još jedna kovid bolnica kod Novog Sada, navodi Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada na svom… »
Vučević: Gradnja kovid bolnice kod Novog Sada odlična vest
Blic 02.03.2021
Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević objavio je na svom instagram profilu da je radostan zbog obećanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će zamoliti Vladu da se na teritoriji tog grada izgraditi još jedna kovid bolnica. "Izuzetno me je… »
Vučević: Raduje vest da će Novi Sad dobiti kovid bolnicu
Dnevnik 02.03.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ističe da ga je izuzetno obradovala vest, koju je danas najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da će zamoliti Vladu naše zemlje da se izgradi još jedna kovid bolnica kod Novog Sada. „Pred nama je i dalje… »
Vesti dana »
Pred nama sunčan i topao dan: temperature do 33 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 22 povezane
23 godine od ubistva dece u Goraždevcu: Ubice nisu pronađene, istraga zatvorena bez osumnjičenih
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih
Strašna vest iz Hrvatske; Našli su ga, mrtav je? Potraga za četvrtim Portugalcem još uvek traje
B92 pre 1 satjoš 15 povezanih
Kod jednog komarca u beogradskoj opštini Čukarica detektovan genom virusa Zapadnog Nila
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Veliki požari na Balkanu: Kritično kod Herceg Novog, Nevesinja i na Braču
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 37 povezanih