Povezane vesti
Vučević: Ponosan sam što predsednik razmišlja proaktivno, kako bismo svi bili u sigurnim rukama
RTV 02.03.2021
NOVI SAD - Izuzetno me je obradovala vest koju je danas najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a to je da će zamoliti Vladu naše zemlje da se izgradi još jedna kovid bolnica kod Novog Sada, navodi Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada na… »
Vučević: Gradnja kovid bolnice kod Novog Sada odlična vest
Blic 02.03.2021
Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević objavio je na svom instagram profilu da je radostan zbog obećanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će zamoliti Vladu da se na teritoriji tog grada izgraditi još jedna kovid bolnica. "Izuzetno me je… »
Vučević: Raduje vest da će Novi Sad dobiti kovid bolnicu
Dnevnik 02.03.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ističe da ga je izuzetno obradovala vest, koju je danas najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da će zamoliti Vladu naše zemlje da se izgradi još jedna kovid bolnica kod Novog Sada. „Pred nama je i… »
Vesti dana »

Radar na Bulevaru despota Stefana: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Radio 021 pre 25 minutajoš 29 povezanih

BLOG: Vulinovi demonstranti otišli s kapije N1, ispraćeni povicima zaposlenih iz Erport sitija
N1 Info pre 1 minutjoš 38 povezanih

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kao kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih

„Loši momci“: Harden se oglasio zbog Bogdanovića, objavio sliku iz čuvenog filma FOTO
Nova pre 3 satajoš 12 povezanih