Povezane vesti
Ne mogu da me uhvate ako sam duh! Baka Prase posle Juga provozao i Golfa, pa poručio: Izmoren sam zbog cele situacije! Foto
Kurir 03.03.2021
Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase pre nekoliko dana oduzeta su vozila marke "Porše" i "Lamborghini Urus". On je nakon toga vozio "Juga", a sada je provozao i "Golfa". Naime, on je na Instagramu podelio fotografiju dok vozi "Golfa", a uz… »
Posle "Juga", Baka Prase provozao i "golfa": Ne mogu da me uhvate ako sam duh! (foto)
Mondo 03.03.2021
Poručio da može i bez "poršea" i "lamba". Poručio da može i bez "poršea" i "lamba". Policija je Bogdanu Iliću, popularnom jutjuberu poznatijem kao Baka Prase, pre nekoliko dana oduzela dva skupocena automobila, posle čega je najavio da nastavlja sa… »
Vesti dana »
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
N1 Info pre 35 minutajoš 40 povezanih
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 15 minutajoš 45 povezanih
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana
Radarski snimci otkrili kada počinje nevreme u Srbiji: Ove delove zemlje očekuju pljuskovi sa grmljavinom (foto)
Mondo pre 30 minutajoš 25 povezanih
Virtanen posle pet setova eliminisao petog igrača sveta u prvom kolu Vimbldona
Radio sto plus pre 1 satjoš 40 povezanih