Povezane vesti

Sneg, potvrđeno

B92 03.03.2021
Beograd -- Toplo vreme sa temperaturom do 20 stepeni zadržaće se do petka, nakon čega nas očekuje pad temperature od nekih deset stepeni. Nedeljko Todorović iz RHMZ-a je gostujući na RTS jutros naveo da je u subotu moguć i kratkotrajni sneg na… »

Nedeljko Todorović otkriva za RTS da li će nas iznenaditi sneg u martu

RTS 03.03.2021
Toplo vreme sa temperaturom do 20 stepeni zadržaće se do petka, nakon čega nas očekuje pad temperature sa naoblačenjem, kišom i kratkotrajnim snegom na planinama i nižim predelima zapadne i jugozapadne Srbije, navodi za RTS meteorolog Nedeljko… »

Meteorolog Todorović otkriva da li će biti snega u martu: U subotu nagli pad temperature za 10 stepeni, evo šta nas čeka u…

Kurir 03.03.2021
Meteorolog Nedeljko Todorović naveo je danas da je u subotu moguć i kratkotrajni sneg na planinama, ali i nižim predelima zapadne i jugozapadne Srbije. "Do petka posle podne očekuje nas toplo vreme sa temperaturom do 20 stepeni. U subotu pad… »

Da li će nas iznenaditi sneg u martu? Meteorolog najavio: Prolećno vreme do petka, onda sledi preokret!

Večernje novosti 03.03.2021
TOPLO vreme sa temperaturom do 20 stepeni zadržaće se do petka, nakon čega nas očekuje pad temperature sa naoblačenjem, kišom i kratkotrajnim snegom na planinama i nižim predelima zapadne i jugozapadne Srbije, navodi meteorolog Nedeljko Todorović… »

Meteorolog Todorović o tome kad nas u martu očekuje sneg

Radio 021 03.03.2021
Toplo vreme sa temperaturom do 20 stepeni zadržaće se do petka, nakon čega nas očekuje pad temperature od nekih deset stepeni, navodi za RTS meteorolog Nedeljko Todorović. Todorović je naveo da je u subotu moguć i kratkotrajni sneg na planinama… »

Todorović: Moguć sneg u subotu, a do petka i 20 stepeni

N1 Info 03.03.2021
Toplo vreme sa temperaturom do 20 stepeni zadržaće se do petka, nakon čega nas očekuje pad temperature od nekih deset stepeni, navodi za RTS meteorolog Nedeljko Todorović. Nedeljko Todorović je naveo da je u subotu moguć i kratkotrajni sneg na… »

Meteorolog Todorović izneo šok podatke! Otkrio kakvo nas vreme čeka oko 6. marta: Nemojte posle da se iznenadite!

Mondo 03.03.2021
Toplo vreme sa temperaturom do 20 stepeni zadržaće se do petka, nakon čega nas očekuje pad temperature od nekih deset stepeni, navodi meteorolog Nedeljko Todorović. Toplo vreme sa temperaturom do 20 stepeni zadržaće se do petka, nakon čega nas… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 16. maj

B92 pre 29 minutajoš 1 povezana

Korona u Brazilu: Više od 67.000 novozaraženih

Večernje novosti pre 53 minutajoš 2 povezane