Povezane vesti
Delovi Novog Sada, Ledinaca i Kovilja bez vode zbog havarije
Dnevnik 03.03.2021
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 10 biti Gagarinova, do13 sati Kopernikova ulica (od Ulice Ilije Birčanina do Ulice dr Svetislava Kasapinovića), Sibinjanina Janka u Veterniku i naselje Donji Kovilj, dok će u naselju Liparije… »
Deo Kovilja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 03.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti naselje Donji Kovilj. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, navode u "Vodovodu".… »
Kopernikova ulica u Novom Sadu bez vode do 13, Gagarinova do 10 časova
RTV 03.03.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Kopernikova ulica (od Ulice Ilije Birčanina do Ulice dr Svetislava Kasapinovića), a do 10 časova Gagarinova. Ledinačko naselje Liparije biće isključeno sa vodovodne mreže do… »
Delovi Novog Sada i Ledinaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 03.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 10 sati biti Gagarinova ulica u Novom Sadu, a do 12 sati naselje Liparije u Ledincima. Do havarije je jutros došlo i na Novoj Detelinari, gde će bez vode do 13 sati biti deo Kopernikove ulice –… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 03.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Sibinjanin Janka u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Susret naše tuge i naše nade“: Studenti i građani odali počast stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Nova pre 22 minutajoš 24 povezane
VJT u Novom Sadu: Postupak protiv 13 okrivljenih je u fazi potvrđivanja optužnice od strane suda
Euronews pre 5 satijoš 39 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 13 satijoš 7 povezanih
Dejan Gavrilović "Efektiva": Ovo je bojkot upozorenja – sledeći korak je ozbiljniji (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 28 povezanih
Profesori Gimnazije u Subotici: Ulica je sada jedino mesto gde držimo čas
Danas pre 7 satijoš 37 povezanih