Povezane vesti

Krivokapić: Ako mjere ne budu dale efekte, slijedi potpuno zatvaranje Crne Gore

Glas Amerike 03.03.2021
PODGORICA — Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić poručio je u obraćanju javnosti povodom epidemiološke situacije da je stanje zabrinjavajuća, dok je zdravstveni sistem na granici izdržljivosti. "Zdravstveni radnici supravi heroji koji bez obzira… »

Crnogorci konačno dobili kontingent kineskih vakcina: Ministarka zdravlja sačekala Sinofarm

Srbija danas 03.03.2021
U Crnu Goru stiglo 30.000 doza kineske vakcine Sinofarm. U Crnu Goru stigao je kontingent od 30.000 doza kineske vakcine Sinofarm, koje su dočekali ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i ambasador NR Kine u Crnoj Gori Liu Ðin. Premijer Zdravko… »

U Crnu Goru stiglo 30.000 kineskih vakcina Sinopharm

Al Jazeera 03.03.2021
Današnja donacija pokazuje tradicionalno prijateljstvo dvije države, rekao je ambasador Kine u Crnoj Gori. Donacija Narodne Republike Kine od 30.000 doza vakcina Sinopharm stigla je danas u Crnu Goru. U ime Vlade Crne Gore, donaciju je primila… »

U Crnu Goru stiglo 30.000 kineskih vakcina

Vesti online 03.03.2021
U Crnu Goru stigao je kontingent od 30.000 doza kineske vakcine Sinofarm, koje su dočekali ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i ambasador NR Kine u Crnoj Gori Liu Ðin. Premijer Zdravko Krivokapić je poručio da je neophodno da svi moraju… »

U Crnu Goru stiglo 30.000 kineskih vakcina

Politika 03.03.2021
PODGORICA - U Crnu Goru stigao je kontingent od 30.000 doza kineske vakcine Sinofarm, koje su dočekali ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i ambasador NR Kine u Crnoj Gori Liu Đin. Premijer Zdravko Krivokapić je poručio da je neophodno da… »

U Crnu Goru stiglo 30.000 Sinofarm vakcina

N1 Info 03.03.2021
U Crnu Goru stigao je kontingent od 30.000 doza kineske vakcine Sinofarm, koje su u prostorijama Montefarma dočekali ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i ambasador Kine u Crnoj Gori Liu Đin. „Neophodno je da svi zajedno budemo svesni… »

Dr Kon: Katastrofalna situacija – zatvoriti sve restorane i kafiće najmanje na 7 dana

Luftika 03.03.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon upozorio je javnost na aktuelnu situaciju rekavši da je ona gora nego u decembru kada smo imali po 8.000 obolelih dnevno. Beograd je u katastrofalnoj situaciji, a mere koje se sprovode su neobjašnjivo… »

Crna gora se sprema za strože mere: Posebna pravila za one koji ulaze u zemlju, struka hoće lokdaun!

Kurir 03.03.2021
Ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Bojović izjavila je stručni tim Instituta za javno zdravlje i ona zagovaraju uvođenje lokdauna (zatvaranja), odnosno, najoštrijih mera za borbu protiv epidemije korona virusa, ali da će o tome narednih… »

Ministarka najavila moguće zatvaranje i druge najoštrije mere u Crnoj Gori

Novi magazin 03.03.2021
Ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Bojović izjavila je stručni tim Instituta za javno zdravlje i ona zagovaraju uvođenje lokdauna (zatvranja), odnosno najoštrijih mera za borbu protiv epidemije koronavirusa, ali da će o tome narednih… »

Ministarka najavila moguće zatvaranje i druge najoštrije mere u Crnoj Gori

N1 Info 03.03.2021
Ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Bojović izjavila je stručni tim Instituta za javno zdravlje i ona zagovaraju uvođenje lokdauna (zatvranja), odnosno najoštrijih mera za borbu protiv epidemije koronavirusa, ali da će o tome narednih… »

Crna gora ide u lokdaun? Ministarka zdravlja predlaže najoštrije mere, konačna odluka narednih dana

Blic 03.03.2021
Ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Bojović izjavila je da ona i stručni tim Instituta za javno zdravlje (IZJ) zagovaraju uvođenje lokdauna, odnosno najoštrijih mera za borbu protiv epidemije korona virusa, ali da će o tome narednih dana… »

Crnogorska ministarka zdravlja traži potpuno zaključavanje

Politika 03.03.2021
PODGORICA – Ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Bojović izjavila je da ona i stručni tim Instituta za javno zdravlje (IZJ) zagovaraju uvođenje lokdauna, odnosno najoštrijih mera za borbu protiv epidemije koronavirusa, ali da će o tome… »

Crna gora ide u lokdaun?! Traže da traje danima, ovo su najrigoroznije mere protiv korone!

Mondo 03.03.2021
Ministarka zdravlja predlaže najoštrije mere, konačna odluka narednih dana. Ministarka zdravlja predlaže najoštrije mere, konačna odluka narednih dana. Ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Bojović izjavila je da ona i stručni tim… »

Vesti dana »