Povezane vesti

Dino Merlin: "Teško je od mene napraviti nacionalistu, a još teže šovinistu"

B92 03.03.2021
Dino Merlin je gostujući u jednoj hrvatskoj emisiji rekapitulirao svoju dugu i uspešnu karijeru, prisetio se ratnih dana i rekao da od njega teško ko može da napravi nacionalistu ili šovinistu. Bosanskohercegovački muzičar prisetio se dana kad je… »

Dino Merlin o borbi sa TEŠKOM BOLEŠĆU: „Bio sam kao BILJKA!”

Svet & Skandal 03.03.2021
Pevač Dino Merlin progovorio je o svojoj borbi sa teškom bolešću zbog koje je razmišljao da napusti svet muzike. Naime, Dino se prisetio početka svoje karijere i po prvi put je priznao da je svojevremeno usled borbe sa depresijom razmišljao da se… »

Dino Merlin o teškoj bolesti: Bio sam kao biljka, nije me zanimao život, a ni smrt

Večernje novosti 03.03.2021
PEVAČ Dino Merlin jedan je od najuspešnijih na Balkanu, a sada je prvi put javno progovorio o teškom periodu bolesti i borbi, te priznao da je čak razmišljao i o povlačenju sa scene. - Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam… »

Bio sam teško bolestan i živeo kao biljka: Dino Merlin želeo da napusti scenu - "Nije me interesovao život, a ni smrt"!

Mondo 03.03.2021
Pevač otkrio da se borio sa depresijom. Pevač otkrio da se borio sa depresijom. Dino Merlin, kojeg je mnogo potresla smrt kolege i prijatelja Đorđa Balaševića, otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog i porodičnog života. Pevač se… »

"Bio sam kao biljka.: Teško bolestan, nije me zanimao ni život, ni smrt" Dino Merlin prvi put o najtežem periodu

Blic 03.03.2021
Pevač Dino Merlin jedan je od najuspešnijih na Balkanu, a sada je prvi put javno progovorio o teškom periodu bolesti i borbi, te priznao da je čak razmišljao i o povlačenju sa scene. - Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam… »

Dino Merlin: Ovo ću prvi put reći! Bio sam teško bolestan i živeo kao biljka, nije me interesovao život, a ni smrt!

Kurir 03.03.2021
Dino Merlin otkrio je detalje iz svog života koje mnogi nisu znali. Pevač se prisetio dana kad je radio u fabrici ležajeva Vogošća i zapisivao pesme na masni papir. “Sprdali su se sa mnom jer sam pisao pesme”, rekao je muzičar, te dodao kako im… »

Dino Merlin o teškoj depresiji: Nisu me zanimali ni život ni smrt, bio sam kao biljka

Prva 03.03.2021
Dino Merlin je gostujući u hrvatskoj emisiji "U svom filmu" rekapitulirao svoju dugu i uspešnu karijeru, prisetio se ratnih dana i rekao da od njega teško ko može da napravi nacionalistu ili šovinistu. Bosanskohercegovački muzičar prisetio se dana… »

Dino Merlin: Zbog teške depresije sam bio kao biljka

Nova 03.03.2021
Dino Merlin gostovao je sinoć u emisiji "U svom filmu", gde je govorio o svojoj dugoj i uspešnoj karijeri, ali i otkrio mnoge nepoznate detalje iz svog života. Bosanskohercegovački kantautor prisetio se dana kad je radio u fabrici ležajeva Vogošća… »

Vesti dana »