Povezane vesti
Dino Merlin o borbi sa TEŠKOM BOLEŠĆU: „Bio sam kao BILJKA!”
Svet & Skandal 03.03.2021
Pevač Dino Merlin progovorio je o svojoj borbi sa teškom bolešću zbog koje je razmišljao da napusti svet muzike. Naime, Dino se prisetio početka svoje karijere i po prvi put je priznao da je svojevremeno usled borbe sa depresijom razmišljao da se povuče… »
Bio sam teško bolestan i živeo kao biljka: Dino Merlin želeo da napusti scenu - "Nije me interesovao život, a ni smrt"!
Mondo 03.03.2021
Pevač otkrio da se borio sa depresijom. Pevač otkrio da se borio sa depresijom. Dino Merlin, kojeg je mnogo potresla smrt kolege i prijatelja Đorđa Balaševića, otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog i porodičnog života. Pevač se prisetio… »
"Bio sam kao biljka.: Teško bolestan, nije me zanimao ni život, ni smrt" Dino Merlin prvi put o najtežem periodu
Blic 03.03.2021
Pevač Dino Merlin jedan je od najuspešnijih na Balkanu, a sada je prvi put javno progovorio o teškom periodu bolesti i borbi, te priznao da je čak razmišljao i o povlačenju sa scene. - Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško… »
Dino Merlin: Ovo ću prvi put reći! Bio sam teško bolestan i živeo kao biljka, nije me interesovao život, a ni smrt!
Kurir 03.03.2021
Dino Merlin otkrio je detalje iz svog života koje mnogi nisu znali. Pevač se prisetio dana kad je radio u fabrici ležajeva Vogošća i zapisivao pesme na masni papir. “Sprdali su se sa mnom jer sam pisao pesme”, rekao je muzičar, te dodao kako im je uvek… »
Dino Merlin o teškoj depresiji: Nisu me zanimali ni život ni smrt, bio sam kao biljka
Prva 03.03.2021
Dino Merlin je gostujući u hrvatskoj emisiji "U svom filmu" rekapitulirao svoju dugu i uspešnu karijeru, prisetio se ratnih dana i rekao da od njega teško ko može da napravi nacionalistu ili šovinistu. Bosanskohercegovački muzičar prisetio se dana kad je… »
Dino Merlin: Zbog teške depresije sam bio kao biljka
Nova 03.03.2021
Dino Merlin gostovao je sinoć u emisiji "U svom filmu", gde je govorio o svojoj dugoj i uspešnoj karijeri, ali i otkrio mnoge nepoznate detalje iz svog života. Bosanskohercegovački kantautor prisetio se dana kad je radio u fabrici ležajeva Vogošća i… »
Vesti dana »

Bivši francuski predsednik Sarkozi od danas na izdržavanju zatvorske kazne
NIN pre 23 minutajoš 34 povezane

Poljska upozorila Putina da ne prelazi njen vazdušni prostor zbog sastanka sa Trampom
RTV pre 1 satjoš 32 povezane

Oglasio se Orban nakon požara u rafineriji MOL: "Istražićemo okolnosti do najsitnijih detalja"
B92 pre 4 minutajoš 17 povezanih