Повезане вести

Дино Мерлин о борби са ТЕШКОМ БОЛЕШЋУ: „Био сам као БИЉКА!”

Дино Мерлин о борби са ТЕШКОМ БОЛЕШЋУ: „Био сам као БИЉКА!”

Свет & Скандал 03.03.2021
Певач Дино Мерлин проговорио је о својој борби са тешком болешћу због које је размишљао да напусти свет музике. Наиме, Дино се присетио почетка своје каријере и по први пут је признао да је својевремено услед борбе са депресијом… »
"Био сам као биљка.: Тешко болестан, није ме занимао ни живот, ни смрт" Дино Мерлин први пут о најтежем периоду

"Био сам као биљка.: Тешко болестан, није ме занимао ни живот, ни смрт" Дино Мерлин први пут о најтежем периоду

Блиц 03.03.2021
Певач Дино Мерлин један је од најуспешнијих на Балкану, а сада је први пут јавно проговорио о тешком периоду болести и борби, те признао да је чак размишљао и о повлачењу са сцене. - Ово ћу први пут рећи, у једном периоду свог… »
Био сам тешко болестан и живео као биљка: Дино Мерлин желео да напусти сцену - "Није ме интересовао живот, а ни смрт"!

Био сам тешко болестан и живео као биљка: Дино Мерлин желео да напусти сцену - "Није ме интересовао живот, а ни смрт"!

Мондо 03.03.2021
Певач открио да се борио са депресијом. Певач открио да се борио са депресијом. Дино Мерлин, којег је много потресла смрт колеге и пријатеља Ђорђа Балашевића, открио је до сада непознате детаље из свог приватног и породичног… »
Дино Мерлин: Ово ћу први пут рећи! Био сам тешко болестан и живео као биљка, није ме интересовао живот, а ни смрт!

Дино Мерлин: Ово ћу први пут рећи! Био сам тешко болестан и живео као биљка, није ме интересовао живот, а ни смрт!

Курир 03.03.2021
Дино Мерлин открио је детаље из свог живота које многи нису знали. Певач се присетио дана кад је радио у фабрици лежајева Вогошћа и записивао песме на масни папир. “Спрдали су се са мном јер сам писао песме”, рекао је музичар… »
Дино Мерлин о тешкој депресији: Нису ме занимали ни живот ни смрт, био сам као биљка

Дино Мерлин о тешкој депресији: Нису ме занимали ни живот ни смрт, био сам као биљка

Прва 03.03.2021
Дино Мерлин је гостујући у хрватској емисији "У свом филму" рекапитулирао своју дугу и успешну каријеру, присетио се ратних дана и рекао да од њега тешко ко може да направи националисту или шовинисту. Босанскохерцеговачки… »
Дино Мерлин: Због тешке депресије сам био као биљка

Дино Мерлин: Због тешке депресије сам био као биљка

Нова 03.03.2021
Дино Мерлин гостовао је синоћ у емисији "У свом филму", где је говорио о својој дугој и успешној каријери, али и открио многе непознате детаље из свог живота. Босанскохерцеговачки кантаутор присетио се дана кад је радио у… »

Вести дана »