Povezane vesti

Branka Katić: "Imala sam veliku sreću"

B92 03.03.2021
Glumica Branka Katić vratila se u Srbiju posle duže plodne karijere u Engleskoj i SAD i u ponedeljak je zvanično postala stalna članica Beogradskog dramskog pozorišta. U razgovoru za Tanjug kaže da glumac živi za svoju publiku i da bez nje u… »

"Sa velikim nestrpljenjem ga očekujem": Branka Katić o filmu u kojem glumi sa Vojinom i Jezdićem

Telegraf 03.03.2021
U ovom ostvarenju glume još Srđan Žika Todorović, Milan Lane Gutović, Andrija Milošević, Gordan Kičić, Srđan Timarov. Glumica Branka Katić vratila se u Srbiju posle dužeg perioda plodne karijere u Engleskoj i SAD, u ponedeljak je zvanično… »

Branka Katić: Glumac živi za svoju publiku

Nova 03.03.2021
Glumica Branka Katić vratila se u Srbiju posle dužeg perioda plodne karijere u Engleskoj i SAD, i zvanično postala stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, rekla nam je da glumac živi za svoju publiku i da bez nje u suštini ne postoji. Prisustvo… »

Branka Katić: Glumac bez publike ne postoji

Nova 03.03.2021
Glumica Branka Katić vratila se u Srbiju posle dužeg perioda plodne karijere u Engleskoj i SAD, u ponedeljak je zvanično postala stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, a u razgovoru za Tanjug kaže da glumac živi za svoju publiku i da bez nje u… »

Branka Katić: Glumac živi za svoju publiku

Dnevnik 03.03.2021
BEOGRAD: Glumica Branka Katić vratila se u Srbiju posle dužeg perioda plodne karijere u Engleskoj i SAD, u ponedeljak je zvanično postala stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, a u razgovoru za Tanjug kaže da glumac živi za svoju publiku i da… »

Branka Katić postala član BDP: Imala sam toliku tremu da sam sumnjala da li ću to moći i znati!

Kurir 03.03.2021
Glumica Branka Katić vratila se u Srbiju posle dužeg perioda plodne karijere u Engleskoj i SAD, u ponedeljak je zvanično postala stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Branka a u razgovoru kaže da glumac živi za svoju publiku i da bez nje u… »

Vesti dana »