Povezane vesti

Osmoro Srba na EP: Orni za lične rekorde

B92 03.03.2021
Još jedan dan ostao je do 36. Evropskog dvoranskog prvenstva u Poljskoj. Uprkos virusu 733 takmičara iz 47 zemalja takmičiće od 4. do 7. marta u Areni Torunj. Naša reprezentacija broji osam članova: Armin Sinančević u bacanju kugle, sprinteri… »

Srpski atletičari spremni za lične rekorde

Vesti online 03.03.2021
Srpski atletiačri Anja Lukić, Maja Ćirić, Luka Trgovčević i Boško Kijanović spremni su za lične rekorde na predstojećem Evropskom dvoranskom prvenstvu u Torunu. EP u poljskom Torunu počinje sutra i trajaće do 7. marta, na kom će učestovati… »

Loše vesti! Asmir Kolašinac ne ide na Evropsko prvenstvo!

Hot sport 03.03.2021
Srpski atletičar Asmir Kolašinac neće nastupiti na ovogodišnjem Evropskom dvoranskom prvenstvu u Poljskoj, jer je dobio pozitivan nalaz na korona virus. Podsetimo, Kolašinac je bio na spisku od devet takmičara iz Srbije ko će se od 4. do 7. marta… »

Još jedan srpski atletičar propušta Evropsko prvenstvo

Nova 03.03.2021
Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac pozitvan je na koronavirus i neće učestvovati na predstojećem Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani u Torunu, saopštio je ove srede Srpski atletski savez (SAS). “Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam… »

Asmir Kolašinac propušta EP u dvorani zbog koronavirusa

Novi magazin 03.03.2021
Srpski atletičar Asmir Kolašinac propustiće predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u poljskom Torunju pošto je zaražen koronavirusom, saopštio je danas Atletski savez. "Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam pozitivan na PCR testu, iako… »

Sjeničanin bez nastupa na EP u Torunju: Korona stopirala Kolašinca!

Sandžak haber 03.03.2021
Reprezentativac Srbije u atletici, bacač kugle Asmir Kolašinac propustiće predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u poljskom gradu Torunju jer je pozitivan na koronavirus, saopštio je danas Srpski atletski savez (SAS). “Dan uoči putovanja dobio… »

Kolašinac zaražen koronom, propušta EP u Torunu

Dnevnik 03.03.2021
BEOGRAD: Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac pozitvan je na korona virus i neće učestvovati na predstojećem Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani u Torunu, saopštio je danas Srpski atletski savez (SAS). "Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da… »

Kolašinac ima koronu – ne ide na Evropsko prvenstvo

B92 03.03.2021
Srpski atletičar Asmir Kolašinac pozitivan je na koronavirus. On se oseća dobro i nema nikakve simptome. "Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam pozitivan na PCR test, iako nemam nikakve simptome. Mnogo žalim za tim što neću takmičiti na… »

Kolašinac ima kovid, ne ide na Evropsko prvenstvo

Radio 021 03.03.2021
Srpski atletičar Asmir Kolašinac pozitivan je na virus korona. On se oseća dobro i nema nikakve simptome. "Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam pozitivan na PCR test, iako nemam nikakve simptome. Mnogo žalim za tim što se neću takmičiti na… »

Asmir Kolašinac propušta EP u dvorani zbog korona virusa

Danas 03.03.2021
Srpski atletičar Asmir Kolašinac propustiće predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u poljskom Torunju pošto je zaražen korona virusom, saopštio je danas Atletski savez. „Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam pozitivan na PCR testu, iako… »

Loše vesti: za atletsku reprezentaciju! Evo zbog čega je Asmir Kolašinac odustao od Evropskog prvenstva dan pred start…

Blic sport 03.03.2021
Novi peh za atletsku reprezentaciju Srbije! Nakon povreda i , stigli su rezultati PCR testa za , najboljeg bacača kugle naše zemlje koji je pozitivan na ! Još dan je ostao do početka Evropskog dvoranskog prvenstva u Torunu u Poljskoj, a srpska… »

Kolašinac zaražen koronom, propušta EP u Torunu

Sportski žurnal 03.03.2021
Peprezentacija Srbije sada broji osam članova. Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac pozitvan je na korona virus i neće učestvovati na predstojećem Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani u Torunu, saopštio je danas Srpski atletski savez (SAS). - Dan… »

Kakav peh za Srbiju, na EP i bez Kolašinca!

Sportske.net 03.03.2021
Srpski atletičar Asmir Kolašinac propustiće predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u poljskom Torunju pošto je zaražen korona virusom, saopštio je danas Atletski savez. "Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam pozitivan na PCR testu, iako… »

Kolašinac ne ide u torunj! Srpski atletičar pozitivan na Kovid-19

Večernje novosti 03.03.2021
SRPSKI atletičar Asmir Kolašinac neće nastupiti na Evropskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju, jer je dobio pozitivan nalaz na korona virus! Kolašinac za sada nema nikakve simptome i nada se da će se uskoro vratiti u takmičarski pogon. - Dan… »

Vesti dana »