Povezane vesti
Loše vesti! Asmir Kolašinac ne ide na Evropsko prvenstvo!
Hot sport 03.03.2021
Srpski atletičar Asmir Kolašinac neće nastupiti na ovogodišnjem Evropskom dvoranskom prvenstvu u Poljskoj, jer je dobio pozitivan nalaz na korona virus. Podsetimo, Kolašinac je bio na spisku od devet takmičara iz Srbije ko će se od 4. do 7. marta… »
Još jedan srpski atletičar propušta Evropsko prvenstvo
Nova 03.03.2021
Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac pozitvan je na koronavirus i neće učestvovati na predstojećem Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani u Torunu, saopštio je ove srede Srpski atletski savez (SAS). “Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam… »
Sjeničanin bez nastupa na EP u Torunju: Korona stopirala Kolašinca!
Sandžak haber 03.03.2021
Reprezentativac Srbije u atletici, bacač kugle Asmir Kolašinac propustiće predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u poljskom gradu Torunju jer je pozitivan na koronavirus, saopštio je danas Srpski atletski savez (SAS). “Dan uoči putovanja dobio… »
Asmir Kolašinac propušta EP u dvorani zbog korona virusa
Danas 03.03.2021
Srpski atletičar Asmir Kolašinac propustiće predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u poljskom Torunju pošto je zaražen korona virusom, saopštio je danas Atletski savez. „Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam pozitivan na PCR testu, iako… »
Vesti dana »
Blic saznaje: Popodne obraćanje Vučića, Vučevića i Ane Brnabić! Razlog još nepoznat, izvor Blica tvrdi: Radi se o važnim odlukama
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Posle „maskarade“ od izbora u Belorusiji: Ostaju na snazi sankcije EU protiv režima Lukašenka
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 5 satijoš 1 povezana