Povezane vesti

Đoković urlao na Ivaniševića: “Neka se dere i osvaja grend slemove, Balkanca može trenirati samo Balkanac”

Vesti online 03.03.2021
Novak Đoković je imao teške momente na putu ka osvajanju titule na Australijan openu. Sada je i jasno kome su bile upućene reči “Kaži nešto, čekam te pola sata”, otkrio je Novakov trener Goran Ivanišević. – Videli smo da je bilo… »

"Kada neko drugi to radi, onda je herojski čin, a kada Novak... i jeste najčešće urla na mene!" Goran Ivanišević za HTV…

Blic sport 03.03.2021
, trener najboljeg svetskog tenisera , govorio je za HTV o nedavno završenom Australijan openu i svemu onome što se dešavalo na njemu. To se najviše odnosi na situaciju sa povredom i kritike sa kojima se Novak suočavao u Melburnu. Ali, sada je i… »

Goran Ivanišević o odnosu sa Novakom: ‘Ma, neka se on dere i pobeđuje’

Hot sport 03.03.2021
Nekadašnji teniser, a sada trener, Goran Ivanišević ima neverovatan odnos sa Novakom Đokovićem, sa kojim je bio na Australijan openu, gde je srpski as došao do 18. grend slem titule. Ivanišević je gostovao na HRT-u i dotakao se mnogih tema vezanih… »

Ivanišević: Zapad ne voli moćnog čoveka kao što je Novak

Nova 03.03.2021
Goran Ivanišević otkrio je zbog čega Novak Đoković trpi stalne napade zapadnih medija, ali i otkrio brojne zanimljive detalje sa poslednjeg Australijan opena. Objasnio je od čega je najviše strepeo tokom turnira. “Opet udaranje po njemu jer se… »

Đoković urlao na Ivaniševića: "Samo neka se dere i osvaja Grend slemove"

B92 03.03.2021
Novak Đoković je imao teške momente na putu ka osvajanju titule na Australijan openu. Novak Đoković je imao teške momente na putu ka osvajanju titule na Australijan openu. Sada je i jasno kome su bile upućene reči "Kaži nešto, čekam te pola… »

"Samo neka se dere i osvaja gren slemove" Ivanišević veruje da će Nole oboriti rekord Margaret Kort po broju mejdžorsa

Večernje novosti 03.03.2021
TRENER Novaka Đokovića goran Ivanišević otkrio je za hrvatsku televiziju šta misli o trci za najboljeg tenisera svih vremena, ali i misteriju sa Australijan opena, kome je svetski broj jedan uputio reči "Kaži nešto, čekam te pola sata" "Šta… »

Vesti dana »