Povezane vesti

sindikalci podržali žrtve seksualnog uznemiravanja u Skupštini grada Kragujevca!

U centar 03.03.2021
Predsedništvo Saveza samostalnih sindikata Kragujevca, najdirektnije je upoznato sa slučajem polonog uznemiravanja, među zaposlenima u Gradskoj upravi grada Kragujevca. Predsedništvo zaključuje da je potpuno neprihvatljivo takvo ponašanje jednog… »

SSSK: "Žene koje su pretrpele polno uznemiravanje u GU nisu još saslušane, javnost neobaveštena o rezultatima istrage"

InfoKG 03.03.2021
Predsedništvo Saveza samostalnih sindikata Kragujevca najdirektnije je upoznato sa slučajem polonog uznemiravanja među zaposlenima u Gradskoj upravi grada Kragujevca i smatra neprihvatljivim što ni nakon mesec dana od prijave javnost nije obaveštena… »

Sindikat: Šta se dešava sa istragom protiv gradskog funkcionera

Pressek 03.03.2021
Neprihvatljivo je da nadležni državni organi ni nakon mesec dana od prijave nisu javnost obavestili o rezultatima istrage u slučaju polnog uznemiravanja, među zaposlenima u Gradskoj upravi grada Kragujevca. - Koliko je nama poznato, nisu ni saslušali… »

Savez samostalnih sindikata Kragujevca: Podrška oštećenim ženama u Gradskoj upravi

Glas Šumadije 03.03.2021
Predsedništvo Saveza samostalnih sindikata Kragujevca, najdirektnije je upoznato sa slučajem polonog uznemiravanja, među zaposlenima u Gradskoj upravi grada Kragujevca. Predsedništvo zaklјučuje da je potpuno neprihvatlјivo takvo ponašanje jednog… »

Sindikat daje punu podršku oštećenim ženama zaposlenim u gradskoj upravi

Veliki park 03.03.2021
„Predsedništvo Saveza samostalnih sindikata Kragujevca, najdirektnije je upoznato sa slučajem polnog uznemiravanja, među zaposlenima u Gradskoj upravi grada Kragujevca. Predsedništvo zaključuje da je potpuno neprihvatljivo takvo ponašanje jednog… »

Vesti dana »