Повезане вести
Идем у цркву свете петке да се молим за његово здравље! Нада у пулсу Србије поручила златану: Дигао си ме из пепела у орбиту!…
Курир 03.03.2021
Нада Топчагић била је гост "Пулса Србије" на Курир телевизији, па је причала колико је срећна што је Златан Ибрахимовић на сцени фестивала Санремо изашао уз њену песму "Јутро је". Певачица није крила одушевљење и захвалила се… »
Ибрахимовић прославио песму Наде Топчагић и на Санрему
РТС 03.03.2021
Шведски фудбалер и члан Милана Златан Ибрахимовић био је специјални гост на овогодишњем „Санрему“. Ибрахимовић је наступио првог дана најпознатијег италијанског фестивала, а представљен је уз песму „Јутро је“ Наде Топчагић… »
Част ми је што је Ибрахимовић изабрао "Јутро је" да се чује на санрему: Нада Топчагић Златана познаје одмалена!
Мондо 03.03.2021
Била је и у његовој кући. Била је и у његовој кући. Златан Ибрахимовић специјални је гост на чувеном италијанском фестивалу Санремо, а већ у уторак увече направио је "бум" на бини када се појавио уз пратњу песме Наде Топчагић… »
"Нисам спавала целу ноћ": Нада Топчагић након што је Златан Ибрахимовић изашао на Санрему уз "Јутро је": "Сви ме зову, то нико…
Блиц 03.03.2021
Фолк певачица Нада Топчагић признаје да целу ноћ није могла да спава од среће након што је Златан Ибрахимовић на сцену италијанског фестивала Санремо изашао уз уводне тактове њене песме "Јутро је". - Шта да вам кажем, пресрећна… »
Балкан прича о народњаку који је дочекао ибру, а Италија о сакоу: Јесте ли видели како је Златан изашао на сцену? Видео
Мондо 03.03.2021
Златан Ибрахимовић је стигао у стилу! Златан Ибрахимовић је стигао у стилу! Златан Ибрахимовић је обећао да ће доћи на Санремо и то је и учинио! Све на Балкану је одушевила нумера уз коју је изашао, а то је песма Наде Топчагић… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду, 15. октобар: Ујутру хладно, током дана умерено облачно
Бета пре 5 сатијош 3 повезане

Општина плаћа чување унука: Због недостатка места у вртићима бака-дека сервис биће финансиран из буџета, а ово је једини услов
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Казна за пешака: 40.000 динара Стручњаци упозоравају где и како највише гину: "Остварите контакт 'очи у очи" и овако се облачите"
Блиц пре 38 минутајош 1 повезана

Пољски шеф дипломатије упозорио да Европа мора бити спремна на руске нападе
Данас пре 8 сатијош 1 повезана