Povezane vesti

Idem u crkvu svete petke da se molim za njegovo zdravlje! Nada u pulsu Srbije poručila zlatanu: Digao si me iz pepela u…

Kurir 03.03.2021
Nada Topčagić bila je gost "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji, pa je pričala koliko je srećna što je Zlatan Ibrahimović na sceni festivala Sanremo izašao uz njenu pesmu "Jutro je". Pevačica nije krila oduševljenje i zahvalila se fudbaleru… »

Ibrahimović proslavio pesmu Nade Topčagić i na Sanremu

RTS 03.03.2021
Švedski fudbaler i član Milana Zlatan Ibrahimović bio je specijalni gost na ovogodišnjem „Sanremu“. Ibrahimović je nastupio prvog dana najpoznatijeg italijanskog festivala, a predstavljen je uz pesmu „Jutro je“ Nade Topčagić. Zlatan je na… »

"Nisam spavala celu noć": Nada Topčagić nakon što je Zlatan Ibrahimović izašao na Sanremu uz "Jutro je": "Svi me zovu, to…

Blic 03.03.2021
Folk pevačica Nada Topčagić priznaje da celu noć nije mogla da spava od sreće nakon što je Zlatan Ibrahimović na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pesme "Jutro je". - Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me… »

Čast mi je što je Ibrahimović izabrao "Jutro je" da se čuje na sanremu: Nada Topčagić Zlatana poznaje odmalena!

Mondo 03.03.2021
Bila je i u njegovoj kući. Bila je i u njegovoj kući. Zlatan Ibrahimović specijalni je gost na čuvenom italijanskom festivalu Sanremo, a već u utorak uveče napravio je "bum" na bini kada se pojavio uz pratnju pesme Nade Topčagić "Jutro je". Sve na… »

Nada Topčagić za Kurir: Nisam spavala zbog Zlatana, srećna sam što se Jutro je čula na Sanremu! A niko ne zna priču koja…

Kurir 03.03.2021
Nada Topčagić cele noći nije mogla da spava od sreće jer je Zlatan Ibrahimović na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pesme "Jutro je". Nesumnjivo, ovo je velika čast za srpsku pevačicu, a posebno jer se nikad do… »

Balkan priča o narodnjaku koji je dočekao ibru, a Italija o sakou: Jeste li videli kako je Zlatan izašao na scenu? Video

Mondo 03.03.2021
Zlatan Ibrahimović je stigao u stilu! Zlatan Ibrahimović je stigao u stilu! Zlatan Ibrahimović je obećao da će doći na Sanremo i to je i učinio! Sve na Balkanu je oduševila numera uz koju je izašao, a to je pesma Nade Topčagić "Jutro je". U… »

Vesti dana »