Повезане вести
Луна Ђогани: Где ћеш бољи рођендан него на плажи! Око ме изненадило
Свет плус 03.03.2021
Луна Ђогани се данас похвалила поклоном који је добила од Марка Миљковића! Где ћеш бољи рођендан него на плажи! Око ме изненадило! Луна Ђогани ужива у трудноћи и ишчекује свој 25. рођендан који ће прославити 8. марта, а њен… »
"Каквог мужа имам" - Луна добила лукс путовање за рођендан: Марко не штеди за уживање са трудном вереницом!
Мондо 03.03.2021
Победница Задруге поделила фотке са аеродрома. Победница Задруге поделила фотке са аеродрома. Луна Ђогани свакодневно извештава пратиоце о дешавањима из свог приватног живота, а многи су приметили да јој је стомак "до зуба" и да… »
Марко ОБРАДОВАО трудну Луну! Ево шта јој је ПРИРЕДИО!
Свет & Скандал 03.03.2021
Марко Миљковић обрадовао је своју трудну вереницу Луну Ђогани која се одмах својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм похвалила каквог “мужа“ има. Наиме, Миљковић је одрешио кесу и својој будућој жени поклонио путовање… »
Луна Ђогани добила луксузно путовање на поклон од Марка: Спаковали кофере и напустили Београд (фото)
Блиц 03.03.2021
Луна Ђогани 8. марта прославља свој рођендан, а тим поводом њен партнер Марко Миљковић јој је поклонио путовање на луксузну дестинацију. Марко је, наиме, својој будућој жени поклонио путовање у Дубаи где ће скупа обележити… »
Ђоганијева се похвалила Каквог мужа има! Трудна Луна добила од Марка путовање за рођендан, дестинација је делукс! (фото)
Курир 03.03.2021
Луна Ђогани похвалила се на друштвеним мрежама каквог "мужа" има. Бивша ријалити победница и певачица ужива у 7. месецу трудноће, а сада је добила поклон од Марка Миљковића. Наиме, Марко је својој будућој жени даровао путовање… »
Вести дана »

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 44 минутајош 1 повезана

Промена кључних позиција у влади: Зеленски предложио Шмигаља за новог министра одбране Украјине
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана