Povezane vesti

Čim su stigli u Dubai, pohvalili se luksuzom! Luna i Marko objavili snimak iz hotelske sobe, a svi se pitaju da li će sresti…

Kurir 03.03.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su otputovali u Dubai, a čim su stigli na luksuznu destinaciju, bivša rijaliti učesnica, pevačica i buduća mama oglasila se na svom Instagram nalogu. Najpre je Luna podelila snimak iz aviona, gde je napisala "5… »

Luna Đogani: Gde ćeš bolji rođendan nego na plaži! Oko me iznenadilo

Svet plus 03.03.2021
Luna Đogani se danas pohvalila poklonom koji je dobila od Marka Miljkovića! Gde ćeš bolji rođendan nego na plaži! Oko me iznenadilo! Luna Đogani uživa u trudnoći i iščekuje svoj 25. rođendan koji će proslaviti 8. marta, a njen dragi Marko… »

Marko OBRADOVAO trudnu Lunu! Evo šta joj je PRIREDIO!

Svet & Skandal 03.03.2021
Marko Miljković obradovao je svoju trudnu verenicu Lunu Đogani koja se odmah svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram pohvalila kakvog “muža“ ima. Naime, Miljković je odrešio kesu i svojoj budućoj ženi poklonio putovanje na kome će… »

"Kakvog muža imam" - Luna dobila luks putovanje za rođendan: Marko ne štedi za uživanje sa trudnom verenicom!

Mondo 03.03.2021
Pobednica Zadruge podelila fotke sa aerodroma. Pobednica Zadruge podelila fotke sa aerodroma. Luna Đogani svakodnevno izveštava pratioce o dešavanjima iz svog privatnog života, a mnogi su primetili da joj je stomak "do zuba" i da se porođaj… »

Luna Đogani dobila luksuzno putovanje na poklon od Marka: Spakovali kofere i napustili Beograd (foto)

Blic 03.03.2021
Luna Đogani 8. marta proslavlja svoj rođendan, a tim povodom njen partner Marko Miljković joj je poklonio putovanje na luksuznu destinaciju. Marko je, naime, svojoj budućoj ženi poklonio putovanje u Dubai gde će skupa obeležiti njen rođendan… »

Đoganijeva se pohvalila Kakvog muža ima! Trudna Luna dobila od Marka putovanje za rođendan, destinacija je deluks! (foto)

Kurir 03.03.2021
Luna Đogani pohvalila se na društvenim mrežama kakvog "muža" ima. Bivša rijaliti pobednica i pevačica uživa u 7. mesecu trudnoće, a sada je dobila poklon od Marka Miljkovića. Naime, Marko je svojoj budućoj ženi darovao putovanje gde će… »

Vesti dana »