Povezane vesti
Projekti u oblasti javnog informisanja
RTK 03.03.2021
Konkurs za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Kragujevca za 2021. godinu, koji je, nakon višegodišnje pauze, raspisao Grad Kragujevac, je završen. Za sufinansiranje medijskih sadržaja iz… »
Za medijske projekte 18 miliona dinara
Jug press 03.03.2021
VRANJE Gradsko veće raspisalo je Javni poziv za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Vranja u 2021. godini. Sredstva opredeljena odlukom o raspisivanju… »
Raspisan konkurs za medijske sadržaje, manje para nego lane
OK radio 03.03.2021
Gradsko veće raspisalo je Javni poziv za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Vranja u 2021. godini. Konkurs se raspisuje radi pružanja finansijske podrške… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 39 minutajoš 11 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 55 minutajoš 8 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 50 minutajoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Kad i gde možete da gledate meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Larn – Crvena zvezda?
Danas pre 4 satijoš 2 povezane