Povezane vesti

Probni test za osmake na klasičan način, uz poštovanje mera

B92 03.03.2021
Probni završni test za učenike osmog razreda biće održan 26. i 27. marta na klasičan način, uz poštovanje epidemioloških mera, izjavio je ministar prosvete. Branko Ružić naveo je da će u sali biti 15 učenika i jedan dežurni nastavnik, uz… »

Ružić: Broj zaraženih učenika i dalje ispod jedan odsto

RTV 03.03.2021
IDVOR - Broj zaraženih učenika u osnovnim i srednjim školama u Srbiji i dalje je ispod jedan odsto, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić i istakao da obrazovni sistem nije mesto transmisije korona virusa. "Što se tiče učenika osnovnih… »

Ružić: Broj zaraženih učenika i dalje ispod jedan odsto

Dnevnik 03.03.2021
IDVOR: Broj zaraženih učenika u osnovnim i srednjim školama u Srbiji i dalje je ispod jedan odsto, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić i istakao da obrazovni sistem nije mesto transmisije korona virusa. "Što se tiče učenika osnovnih… »

Broj zaraženih učenika i dalje ispod jedan odsto Ružić: podaci nisu alarmanti niti u obrazovnom sistemu dolazi do…

Kurir 03.03.2021
Broj zaraženih učenika u osnovnim i srednjim školama u Srbiji i dalje je ispod jedan odsto, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić i istakao da obrazovni sistem nije mesto transmisije korona virusa. "Što se tiče učenika osnovnih škola… »

Proba male mature 26. I 27. Marta: Na klasičan način, uz poštovanje epidemioloških mera

Večernje novosti 03.03.2021
PROBNI završni test za učenike osmog razreda biće održan 26. i 27. marta na klasičan način, uz poštovanje epidemioloških mera, izjavio je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić. Naveo je da će u sali biti 15 učenika… »

Ministar prosvete o koroni u školama: Podaci nisu alarmantni, broj zaraženih je i dalje ispod jedan odsto

Večernje novosti 03.03.2021
BROJ zaraženih učenika u osnovnim i srednjim školama u Srbiji i dalje je ispod jedan odsto, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić i istakao da obrazovni sistem nije mesto transmisije korona virusa. - Što se tiče učenika osnovnih škola… »

Proba male mature 26. I 27. Marta: Na klasičan način, uz poštovanje mera! U sali 15 đaka i dežurni nastavak

Kurir 03.03.2021
IDVOR - Probni završni test za učenike osmog razreda biće održan 26. i 27. marta na klasičan način, uz poštovanje epidemioloških mera, izjavio je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić. Naveo je da će u sali biti 15… »

Vesti dana »