Povezane vesti

Sahranjen Milenko Savović

B92 03.03.2021
U Trebinju je sahranjen proslavljeni košarkaš Partizana, Milenko Savović. On je pre dva dana preminuo u 61. godini od posledica koronavirusa. Od legendarnog košarkaša crno-belih osim članova uže porodice i prijatelja oprostio se i njegov veliki… »

Sahranjen legendarni košarkaš Milenko Savović

Radio 021 03.03.2021
Na mesnom groblju Police u Trebinju danas je sahranjen legenda srpske košarke i bivši kapiten beogradskog Partizana Milenko Savović, koji je preminuo od posledica korona virusa. Od slavnog sportiste u njegovom rodnom gradu oprostili su se članovi… »

Potresne scene iz Trebinja: Sahranjen Milenko Savović

Blic sport 03.03.2021
Legendarni košarkaš Partizana , koji je , sahranjen je u rodnom Trebinju u krugu porodice i prijatelja, koji nisu mogli da obuzdaju suze, a na večni počinak ispratile su ga mnoge legende koje su sa njim delile košarkaši teren i dres crno-belih… »

Suze i neverica: Sahranjen Milenko Savović FOTO

Nova 03.03.2021
Milenko Savović, legenda Partizana, nekadašnji košarkaš i funkcioner crno-belih sahranjen je u Trebinju u sredu. On će počivati na mesnom groblju Police, a od njega su se oprostili prijatelji, porodica i ostali poštovaoci lika i dela rođenog… »

Sahranjen Milenko Savović

Sportske.net 03.03.2021
Proslavljeni košarkaš Milenko Savović sahranjen je danas u Trebinju, gde je pre dva dana preminuo u 61. godini od posledica zaraze koronavirusom. Osim njegovih najbližih, sahrani je prisustvovao i Savovićev veliki prijatelj i nekadašnji saigrač… »

Vesti dana »