Povezane vesti

Polio benzinom i zapalio tasta u Vranju

Politika 03.03.2021
Policija u Vranju uhapsila je N. S. (31) iz tog grada osumnjičenog da je benzinom polio tasta i zapalio ga, javila je Radio-televizija Srbije (RTS). Uhapšeni se sumnjiči da je sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom šezdesetjednogodišnjeg… »

Uhapšen zbog sumnje da je zapalio tasta

Vesti online 03.03.2021
Policija u Vranju uhapsila je N.S. (31) iz tog grada osumnjičenog da je benzinom polio tasta i zapalio ga. Kako prenosi RTS, uhapšeni se sumnjiči da je sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom šezdesetjednogodišnjeg tasta i zapalio ga… »

Polio tasta benzinom, pa ga zapalio! Zločin nakon porodične svađe u Vranju, muškarac zadobio opekotine vrata, ruku i…

Blic 03.03.2021
Policija u Vranju uhapsila je N. S. (31) iz tog grada osumnjičenog da je benzinom polio tasta i zapalio ga. Uhapšeni se sumnjiči da je sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom šezdesetjednogodišnjeg tasta i zapalio ga, nakon svađe i tuče… »

Uhapšen zbog sumnje da je zapalio tasta

B92 03.03.2021
Policija u Vranju uhapsila je N.S. (31) iz tog grada osumnjičenog da je benzinom polio tasta i zapalio ga. Kako prenosi RTS, uhapšeni se sumnjiči da je sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom šezdesetjednogodišnjeg tasta i zapalio ga… »

Polio tasta benzinom i zapalio ga

Radio 021 03.03.2021
N. S. (31) iz Vranja uhapšen je zbog nasilja u porodici, saopštio je MUP. On se sumnjiči da je sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom šezdesetjednogodišnjeg tasta i zapalio ga, nakon svađe i tuče. Povređeni muškarac zadobio je… »

Polio benzinom i zapalio tasta u Vranju

Novi magazin 03.03.2021
Policija u Vranju uhapsila je N.S. (31) iz tog grada osumnjičenog da je benzinom polio tasta i zapalio ga, javila je Radio-televizija Srbije (RTS). Uhapšeni se sumnjiči da je sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom šezdesetjednogodišnjeg… »

Vranjanac uhapšen zbog sumnje da je tasta polio benzinom i zapalio ga

RTS 03.03.2021
Tridesetjednogodišnji muškarac iz Vranja uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštio je MUP. N. S. (1990) iz Vranja se sumnjiči da je sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom šezdesetjednogodišnjeg… »

Tasta polio benzinom i zapalio

Nova 03.03.2021
Policija u Vranju, uhapsila je N. S. (21) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Naime on je sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom i zapalio šezdesetjednogodišnjeg tasta, nakon svađe i… »

Polio ga benzinom! Horor u Vranju, čovek se posvađao sa tastom, pa odlučio da ga zapali!

Mondo 03.03.2021
Povređeni muškarac ima opekotine vrata, grudnog koša, ruku i stomaka. Povređeni muškarac ima opekotine vrata, grudnog koša, ruku i stomaka. Policija u Vranju brzom akcijom, uhapsila je N. S. (31) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je… »

Užas u Vranju: Polio tasta benzinom i zapalio ga

Večernje novosti 03.03.2021
POLICIJA u Vranju, uhapsila je N. S. (21) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Naime on je sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom i zapalio šezdesetjednogodišnjeg tasta, nakon svađe i… »

Polio tasta benzinom nakon kraće svađe: Povređeni muškarac ima opekotine vrata, grudnog koša, ruku i stomaka

Kurir 03.03.2021
Policija u Vranju brzom akcijom, uhapsila je N. S. (31) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je on sinoć, u porodičnom domaćinstvu, polio benzinom i zapalio šezdesetjednogodišnjeg… »

Vesti dana »