Povezane vesti
Parlament Sjeverne Makedonije izglasao povjerenje premijeru Zaevu
Slobodna Evropa 03.03.2021
Parlament Sjeverne Makedonije - Sobranje, izglasao je u srijedu, 3. marta, povjerenje Vladi premijera Zorana Zaeva, koji je prethodno tražio od poslanika da glasaju o tome. Poslanici opozicije nisu bili prisutni tokom glasanja, pa je za povjerenje Vladi… »
Parlament S. Makedonije izglasao povjerenje vladi Zorana Zaeva
Al Jazeera 03.03.2021
Opozicije nije bila u sali prilikom glasanja, a povjerenje Zaevu dali su svi zastupnici parlamentarne većine. Zastupnici u parlamentu Sjeverne Makedonije izglasali su danas povjerenje vladi Zorana Zaeva. Za povjerenje koalicionoj vladi SDSM-a i DUI-ja u… »
Parlament Severne Makedonije izglasao poverenje vladi Zorana Zaeva
N1 Info 03.03.2021
Poslanici u parlamentu Severne Makedonije izglasali su poverenje vladi Zorana Zaeva. Za poverenje koalicionoj vladi SDSM i DUI na glasanju, koje je premijer sam zatražio, bila su sva 62 poslanika parlamentarne većine. Tako su odbacili tvrdnje opozicije… »
Parlament Severne Makedonije izglasao poverenje vladi Zorana Zaeva
Politika 03.03.2021
Poslanici u parlamentu Severne Makedonije izglasali su danas poverenje vladi Zorana Zaeva. Za poverenje koalicionoj vladi SDSM i DUI na glasanju koje je premijer sam zatražio bila su sva 62 poslanika parlamentarne većine. Tako su odbacili tvrdnje… »
Glasala 62 poslanika: Vladi Zorana Zaeva izglasano poverenje u parlamentu
Kurir 03.03.2021
Poslanici u parlamentu Severne Makedonije izglasali su danas poverenje vladi Zorana Zaeva. Za poverenje koalicionoj vladi SDSM i DUI na glasanju koje je premijer sam zatražio bila su sva 62 poslanika parlamentarne većine. Tako su odbacili tvrdnje… »
Vesti dana »
Profit Volkswagena pao skoro 50 odsto, krivca pronašli izvan Nemačke
Vesti online pre 10 minutajoš 29 povezanih
"Čini se da je sve propušteno... Da je živ, Srbija bi bila prihvatljivija za život": Nišlije šetnjom odaju poštu Zoranu Đinđiću
Nova pre 56 minutajoš 60 povezanih
Novosađani, iskoristite vikend: Biće sunčano i toplo, od nedelje će biti kiše i malo svežije
Radio 021 pre 21 minutajoš 29 povezanih