Povezane vesti
Kaja spustila helanke I pokazala zanosno telo! Pevačica se pohvalila figurom u 4. deceniji, izgleda kao da ima 20 godina!
Kurir 03.03.2021
Pevačica Katarina Kaja Ostojić veoma vodi računa o svom izgledu, a na Instagramu neretko pokazuje fanovima kako se zdravo hrani i trenira. Ona se sada pohvalila video snimkom na kojem je snimila figuru, a potom je povukla helanke i pokazala go stomak… »
Vujadin i ja se trudimo da nam tepih bude ravan! Mirka iznela detalje odnosa s fudbalerom: Prepiremo se oko nebitnih stvari!
Kurir 03.03.2021
Glumica Mirka Vasiljević "Puls Srbije" na Kurir televiziji otvorila je dušu o odnosu sa fudbalerom Vujadinom Savićem s kojim je 12 godina. 01:15 MIRKA VASILJEVIĆ ODNOSU SA VUJADINOM: Trudimo se da nam tepih bude ravan, samo mi znamo KAKO nam je… »
Vesti dana »

Ko je 19-godišnji klinac koji je zaludeo Evropu: Svi pričaju o momku koji je Svecima doneo prvu Ligu šampiona
Kurir pre 9 minutajoš 12 povezanih

Novak se otvorio i kazao šta ga je žestoko brinulo prošlih dana: "Proveo sam juče tri, četiri sata sa njim..."
Telegraf pre 19 minutajoš 5 povezanih

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 9 satijoš 1 povezana

Na današnji dan: Rođena Merilin Monro, počeo da radi CNN, smenjen Dobrica Ćosić
Radio 021 pre 19 minutajoš 2 povezane