Povezane vesti
Divac: Iznenadili biste se ko je sve na kovid-žurkama, ne znam da li da budem ljut ili razočaran
RTS 03.03.2021
Načelnik Komunalne milicije Ivan Divac kaže za RTS da Komunalna milicija prati objave na društvenim mrežama i na internetu, kao i da je jedini način da se kovid-žurkama stane na put potpuna zabrana kretanja. Napominje da ima i milicajaca u civilu… »
Uhapšeno pet komunalnih milicajaca zbog zloupotreba
OK radio 03.03.2021
Petoro pripadnika Komunalne milicije grada Beograda uhapšeno je jutros zbog zloupotrebe službenog položaja i trgovine uticajem, izjavili su Tanjugu predstavnici Komunalne milicije. Načelnik Komunalne milicije Ivan Divac je rekao je da je na… »
Vesti dana »
"Neću da umrem sam, razumeš?"; Samo dan nakon masakra u Crnoj Gori mrežama se širi jeziv snimak VIDEO
B92 pre 29 minutajoš 43 povezane
Panika ispred Kapitola zbog sumnjivog vozila: Uzbuna posle dva teroristička napada u Americi
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Đedović Handanović: Srbiju ne pogađa obustava ruskog gasa preko Ukrajine! Građani ne treba da brinu, gas nam ne stiže tim putem
Kurir pre 8 satijoš 9 povezanih
Ovo je napadač iz Nju Orleansa: Američki vojnik imao zastavu ISIS-a: Policija traga za pomagačima, u napadu ubijeni mladi sportista i majka deteta (4) foto
Blic pre 7 satijoš 24 povezane
Meloun ne prestaje da se divi Jokiću: Blagosloven sam što 10 godina radim sa njim
Večernje novosti pre 8 satijoš 24 povezane