Повезане вести

Волим је као Бога, стално сам је спомињао! Ша се пере након што је сазнао да га је жена оставила, Мина му сасула све у лице!…

Волим је као Бога, стално сам је спомињао! Ша се пере након што је сазнао да га је жена оставила, Мина му сасула све у лице!…

Курир 03.03.2021
Након што је Мина Врбашки открила Ненаду Алексићу Ша све детаље разговора са његовом супругом Иваном, он се узврпољио и отишао до пушионице, где је кренуо да прича задругарима да жели да се чује са женом, како би му све то и… »
Рекли му пред камерама да га је жена оставила: Шок реакција српског репера - ево шта је рекао Ненад! (видео)

Рекли му пред камерама да га је жена оставила: Шок реакција српског репера - ево шта је рекао Ненад! (видео)

Мондо 03.03.2021
Репер Ненад Алексић Ша сазнао шта се прича напољу. Репер Ненад Алексић Ша сазнао шта се прича напољу Већ неко време колају гласине о романси репера Ненада Алексића и Таре Симов. Не раздвајају се, свађају, мире, спавају… »
Ивана ме звала да се извини за ненадове увреде! Мина признала да се чула с реперовом женом и објаснила значење надимака Таре…

Ивана ме звала да се извини за ненадове увреде! Мина признала да се чула с реперовом женом и објаснила значење надимака Таре…

Курир 03.03.2021
Мина Врбашки открила је да се чула са Иваном Алексић, супругом репера Ненада Алексића Ша и да јој се она извинила због његовог понашања и увреда. Мина је била ван ријалитија због смрти баке, али то је није спречило да се… »

Вести дана »