Povezane vesti

"Sve joj je preselo, pita se gde je nestala sva ljubav" Žena Nenada Ša poslala poruku Mini Vrbaški, otkriven sadržaj…

Blic 04.03.2021
Mina Vrbaški nekoliko dana provela je van rijalitija "Zadruga 4" zbog smrtnog slučaja, a za to vreme čula se sa Ivanom Aleksić, ženom repera Nenada Aleksića Ša, koji je u centru pažnje zbog suviše prisnog odnosa sa Tarom Simov. Mina je sada… »

Procurili novi detalji razgovora mine i ivane Aleksić! Ša skočio na Vrbaški, zapretio i tužbom: Ti si propalica bez žute…

Kurir 04.03.2021
Mina Vrbaški je ustala za crnim stolom pa iznela nove dtalje razgovora sa reperovom suprugom Ivanom Aleksić. - Mina, šta ti je u prepisci napisala tačno žena od Ša? - glasilo je pitanje. - Napisala je prvo vezano za garderobu, da će mu ona kupiti… »

Gde je ono iko volim te? Cimeri se nikad žešće obrušili na Ša zbog žene, Nadica ga dokrajčila: Ni kanalizacija ne može…

Kurir 04.03.2021
Vladimir Tomović dobio je priliku da odgovori na pitanje gledaoca, a u sve su uključeni Tara Simov i Nenad Aleksić Ša. - Zašto opet teraš Ša da beži ako mu je žena preko Mine poručila da ne beži? - glasilo je pitanje. - Dabogda se meni desilo… »

U njenoj glavi zvone svadbena zvona! Nakon saznanja da ga je žena ostavila, Tara priznala da bi se udala za Ša i šokirala…

Kurir 04.03.2021
Nenad Aleksić Ša dobio je priliku da odgovori na pitanja gledalaca: - Ako prema Tari imaš samo drugarske emocije, da li bi ti smetalo kada bi se zaljubila i našla dečka u Zadruzi - glasilo je pitanje. - Zašto bi mi smetalo? Mi imamo te neke glupe… »

Ja bih bacila bombu da sam ti žena! Zamolila te da se skloniš, a ti nisi: Ša se požalio Tari, a ona mu očitala bukvicu…

Kurir 04.03.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su seli da porazgovaraju u dvorištu nakon čitanja pisma, a Ša je istakao da svoj rođendan neće slaviti. Tara ga je savetovala da mu najbolja prijateljica peva na rođendanu. "Možda me i ona ne voli više"… »

Ša ponovo briznuo u plač! Reper ne dolazi sebi od kad je saznao da ga je žena ostavila, Tara titra oko njega i briše mu…

Kurir 04.03.2021
Otkako je juče Mina Vrbaški otkrila da je Ivana Aleksić, žena repera Nenada Aleksića Ša, skinula burmu i poručila reperu da je među njima kraj, on se ne smiruje i od jutra plače. Nakon što se probudio u suzama, reper se ponovo rasplakao, a utehu… »

Vuk Mob javno osudio ponašanje Nenada Aleksića Ša (FOTO)

Vesti online 04.03.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ovih dana glavna su tema rijaliti programa “Zadruga”. Njihov odnos je svima intrigantan, a ukućani uporno tvrde da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Povodom ove teme oglasio se reper i bivši učesnik… »

"Ostaviću joj stan i salon": Ša progovorio o razvodu od supruge Ivane, Tara završila u suzama

Blic 04.03.2021
Reper Nenad Aleksić Ša nije mogao da dođe sebi nakon informacije da ga je supruga Ivana ostavila. Sve vreme, tokom sinoćne emisije, Nenad je pričao o tome, dok su ga pojedini zadrugari tešili. "Dobro, kad izađeš, već ćete pričati", tešila ga… »

Ša KRIVI Ivanu što je ODUSTALA od njega: „Kakva je to ŽENA?”

Svet & Skandal 04.03.2021
Mina Vrbaški koja se pre nekoliko dana vratila u „Zadrugu”, sinoć je saopštila Nenadu Aleksiću Ša da ga je žena ostavila zbog prisnog odnosa sa Tarom Simov. Naime, Ša je, vidno uzmeniren, na sve načine pokušao da se opere tvrdeći da sa Tarom… »

Ša u totalnom bunilu! Liju mu suze: Čuo glas najbolje drugarice, setio žene Ivane i slomio se! (video)

Kurir 04.03.2021
Veliki šef budio je pesmom rijaliti učesnike, a Nenad Aleksić Ša bio je skrhan od bola. Kamera je usnimila repera, kom su oči bile pune suza. Podsetimo, on je od Mine Vrbaški saznao da ga je žena ostavila zbog prisnosti sa Tarom Simov, a od tad ne… »

Mina otkrila Ša detalje razgovora s njegovom ženom, on opleo po njoj

Vesti online 04.03.2021
Mina Vrbaški došla je do garniture gde su sedeli Filip Car, Vladimir Tomović i Nenad Aleksić Ša, koji je želeo da sazna detalje razgovora sa njegovom suprugom Ivanom Aleksić. – Nemaš više ženu, to samo mogu da ti kažem i rekla mi je da ti to… »

Tebra, kad je već varaš, nemoj na televiziji: Nenada ostavila žena, a Vuk Mob ga brutalno isprozivao! (foto)

Mondo 04.03.2021
Odreagovao na Instagramu. Odreagovao na Instagramu. Reper Vuk Mob takođe je bio deo rijalitija "Zadruga 4", kao i njegov kolega Nenad Aleksić Ša, koji je ovih dana tema broj jedan u Beloj kući zbog nerazjašnjenih odnosa sa Tarom Simov. O njima se… »

Ostaviću ženi salon i stan! Tara se rasplakala, Ša progovorio o razvodu: Ostavila me kad mi je loše, uvek sam najgori…

Kurir 04.03.2021
Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi nakon informacije da mu je supruga poručila kako više nema ženu zbog afere sa Tarom Simov. Sve vreme, tokom emisije, Nenad je pričao baš na tu temu: "Dobro, kad izađeš, već ćete pričati", rekla mu je… »

Varaš ženu na televiziji, javno si je ponizio i slomio! Oglasio se Vuk Mob nakon što je Ša saznao da ga je Ivana ostavila…

Kurir 04.03.2021
Mina Vrbaški otkrila je Nenadu Aleksiću Ša da je njegova supruga Ivana skinula burmu i da ne želi pomirenje sa njim, a razlog za to je njegov prisan odnos sa Tarom Simov. Ša nije mogao da sakrije koliko su ga ove informacije pogodile, te je sve… »

"Ivana te je ostavila": Ša saznao šokantne informacije, zanemeo od čuda: "Užas, tek tako odlazi..."

Blic 03.03.2021
Mina Vrbaški iznela je nove detalje trougla Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša i Tara Simov. - Nemaš više ženu, to samo mogu da ti kažem i rekla mi je da ti to kažem - rekla je Mina. - Da nemam više ženu? - pitao je Ša. - Sklonila je burmu sa… »

Vesti dana »