Повезане вести

Сви је памтимо по реплици "Нећу да ти кажем ћелави": Више није слатка клинка, погледајте како сада изгледа (Курир телевизија)…

Сви је памтимо по реплици "Нећу да ти кажем ћелави": Више није слатка клинка, погледајте како сада изгледа (Курир телевизија)…

Курир 04.03.2021
Љубитељи позоришта следећег викенда, 16. марта, могу премијерно да одгледају представу "Дан када ја више није било ја" у режији Таре Манић. У питању је глумица која је рекла само једну реченицу у филму Мртав ладан и заувек… »
Иван Зарић: Заборављамо да будемо строги према себи

Иван Зарић: Заборављамо да будемо строги према себи

Нова 04.03.2021
Човек с времена на време мора да застане, да се осврне на свој живот. Као што стално меримо шта су наши пријатељи, познаници, врло смо строги према њима, а заборављамо да будемо строги према себи, каже за Нова.рс глумац Иван… »
Нова режија даровите таре Манић У БДП: Редитељку зна цела Србија, а рекла је само једну реченицу у филму мртав ладан

Нова режија даровите таре Манић У БДП: Редитељку зна цела Србија, а рекла је само једну реченицу у филму мртав ладан

Курир 04.03.2021
Комад необичног имена "Дан када ја више није било ја", једног од најчешће извођених и најнаграђиванијих немачких аутора 21. века, специфичног приповедачког израза, Роланда Шимелпфенига биће премијерно изведен 6. марта у… »
Питање идентитета и потиснутих жеља

Питање идентитета и потиснутих жеља

Данас 03.03.2021
Још једна премијера у Београдском драмском позоришту Београдско драмско позориште припрема још једну премијеру упркос епидемији корона вируса. Након представе „Кишне капи на врелом камењу“, пред публиком ће 6. марта бити комад… »

Вести дана »