Повезане вести

Нови медијски удар на Ђоковића стиже из ''Л'Екипа''! Ноле је нервира, баш је нервира!

Нови медијски удар на Ђоковића стиже из ''Л'Екипа''! Ноле је нервира, баш је нервира!

Спортске.нет 04.03.2021
Свашта је Новак Ђоковић истрпео у Мелбурну прошлог месеца, али је и поред свих проблема и медијских напада, успео да освоји Аустралијан опен, девети пут у каријери. Од понедељка ће постати и рекордер по броју недеља на првом… »
Опрости им Новаче, не знају шта раде! Неко је ово морао да спречи, брука "Лекипа" и отворени говор мржње: И Французи заражени…

Опрости им Новаче, не знају шта раде! Неко је ово морао да спречи, брука "Лекипа" и отворени говор мржње: И Французи заражени…

Спортал блиц 04.03.2021
Свима је познато да западни медији не воле , али ово прелази све границе доброг укуса! Тек што је шпански “АБЦ” објавио сраман текст у коме инсинуира да је , сада је и чувену “Лекип” објавио скандалозану колумну. Новинарка… »
Ђоковић као да не постоји - тениска легенда шокирала: Федерер имао велику шансу у Мелбурну, он и Рафа су највећи!?

Ђоковић као да не постоји - тениска легенда шокирала: Федерер имао велику шансу у Мелбурну, он и Рафа су највећи!?

Мондо 04.03.2021
Једва да је и споменуо Србина у читавом разговору... Једва да је и споменуо Србина у читавом разговору... Нема тога што ће Новак Ђоковић моћи да уради да би тиме стекао поштовање какво одавно заслужује. Освајач девет Аустралијан… »
Л’Екип скандалозним текстом извређао Новака: “Толико жели да буде вољен, не могу да га поднесем”

Л’Екип скандалозним текстом извређао Новака: “Толико жели да буде вољен, не могу да га поднесем”

Вести онлине 04.03.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић често је на мети критика страних медија, па тако и после освајања Аустралијан опена, привлачи велику пажњу. Последњи у низу је текст у угледном француском листу „Лекип“ где је ауторка… »
"Није случајно погодио судију на УС опену!" Сраман текст: "Новак Ђоковић, незахвалник број један!" Невероватно је како су…

"Није случајно погодио судију на УС опену!" Сраман текст: "Новак Ђоковић, незахвалник број један!" Невероватно је како су…

Спортал блиц 04.03.2021
Најбољи тенисер света направиће паузу како би се опоравио од повреде трбушног мишића коју је задобио на Аустралијан опену. , за сада је, како каже његов тренер , неизвесно , али напади на српског аса не престају. Овога пута… »
“Лекип” скандалозним текстом напао Ђоковића

“Лекип” скандалозним текстом напао Ђоковића

Нова 04.03.2021
Кристел Боне, новинарка Лекипа, написала је текст под насловом "Нема љубави за Ђоковића", који је изазвао жестоку реакцију. Још једном је у питање доведена његова спортска част, Боне је очигледно “стручна” и за повреде, па је… »
Нова скандалозна пљувачина на рачун Ђоковића: Мрзим када освоји турнир, не знам шта ме више нервира код њега!

Нова скандалозна пљувачина на рачун Ђоковића: Мрзим када освоји турнир, не знам шта ме више нервира код њега!

Мондо 04.03.2021
Ако сте мислили да је француски "Л'Екип" и даље реномиран, добро ћете се запитати после читања овог текста. Ако сте мислили да је француски "Л'Екип" и даље реномиран, добро ћете се запитати после читања овог текста. Новак… »
Монстроузне критике на рачун Ђоковића: За њега не можете да навијате ни кад игра против љускавца, изнервирала сам се кад је…

Монстроузне критике на рачун Ђоковића: За њега не можете да навијате ни кад игра против љускавца, изнервирала сам се кад је…

Вечерње новости 04.03.2021
Новак Ђоковић је тренутно у 310. седмици како влада светским тенисом. Пре само десетак дана је освојио девети Аустралијан опен у каријери и укупно 18. гренд слем. Многи га сматрају за највећег тенисера свих времена, а у месецима… »

Вести дана »