Povezane vesti
Predsjednik Opštine Tuzi saslušan u tužilaštvu u Podgorici
Slobodna Evropa 04.03.2021
Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj je saslušan 4. marta u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici povodom krivične prijave Uprave policije. Đeljošaj je nakon saslušanja kazao da mu se na teret stavlja blokada saobraćajnica 25. februara… »
„Spreman sam da idem i u zatvor“: Predsednik opštine Tuzi saslušan u tužilaštvu
Sputnik 04.03.2021
Predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saslušan je u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog krivične prijave za pozivanje na otpor, posle čega je izjavio da je spreman i da ide u zatvor. Đeljošaj je rekao da je uvređen zbog prijave… »
Đeljošaj posle saslušanja: Imao sam obavezu da zaštitim ekonomiju, spreman sam da idem i u zatvor!
Kurir 04.03.2021
Predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saslušan je u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog krivične prijave koja je protiv njega podignuta za pozivanje na otpor. Đeljošaj je 25. februara pozvao građane Tuzi i ugostitelje da ne poštuju… »
Đeljošaj saslušan zbog protesta u Tuzima
Alo 04.03.2021
Predsednik Opštine Tuzi Nik Ðeljošaj je, posle saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog krivične prijave za pozivanje na otpor, izjavio da je uvređen, da poštuje institucije i da mirno čeka odluku u njegovom slučaju. Spreman… »
Đeljošaj na saslušanju: Predsednik opštine Tuzi danas pred tužiocem zbog pozivanja na otpor merama
Večernje novosti 04.03.2021
PREDSEDNIK najmlađe crnogorske Opštine Tuzi, većinski naseljene Albancima, Nik Đeljošaj, biće danas saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu zbog krivične prijave, koja je protiv njega podneta zbog pozivanja na otpor epidemiološkim merama… »
Albanac danas pred sudom zbog pozivanja na otpor epidemiološkim merama!
Alo 04.03.2021
Predsednik najmlađe crnogorske Opštine Tuzi, većinski naseljene Albancima, Nik Ðeljošaj, biće danas saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu zbog krivične prijave, koja je protiv njega podneta zbog pozivanja na otpor epidemiološkim merama… »
Vesti dana »
"Sekirom su ga udarili u srce! Pa, zar da ga ubiju kao životinju?" Progovorile komšije Zorana koji je nasmrt izboden pred kućom i sinom u Inđiji
Kurir pre 42 minutajoš 22 povezane
SSP o izjavi Brnabić: Predsednica Skupštine iskazala otvorenu netrpeljivost prema političkim neistomišljenicima
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih