Повезане вести
Предсједник Општине Тузи саслушан у тужилаштву у Подгорици
Слободна Европа 04.03.2021
Предсједник Општине Тузи Ник Ђељошај је саслушан 4. марта у Основном државном тужилаштву у Подгорици поводом кривичне пријаве Управе полиције. Ђељошај је након саслушања казао да му се на терет ставља блокада саобраћајница… »
„Спреман сам да идем и у затвор“: Председник општине Тузи саслушан у тужилаштву
Спутник 04.03.2021
Председник Општине Тузи Ник Ђељошај саслушан је у Основном државном тужилаштву у Подгорици, због кривичне пријаве за позивање на отпор, после чега је изјавио да је спреман и да иде у затвор. Ђељошај је рекао да је увређен због… »
Ђељошај после саслушања: Имао сам обавезу да заштитим економију, спреман сам да идем и у затвор!
Курир 04.03.2021
Председник Општине Тузи Ник Ђељошај саслушан је у Основном државном тужилаштву у Подгорици, због кривичне пријаве која је против њега подигнута за позивање на отпор. Ђељошај је 25. фебруара позвао грађане Тузи и угоститеље… »
Ђељошај саслушан због протеста у Тузима
Ало 04.03.2021
Председник Општине Тузи Ник Ðељошај је, после саслушања у Основном државном тужилаштву у Подгорици, због кривичне пријаве за позивање на отпор, изјавио да је увређен, да поштује институције и да мирно чека одлуку у његовом… »
Албанац данас пред судом због позивања на отпор епидемиолошким мерама!
Ало 04.03.2021
Председник најмлађе црногорске Општине Тузи, већински насељене Албанцима, Ник Ðељошај, биће данас саслушан у Основном државном тужилаштву због кривичне пријаве, која је против њега поднета због позивања на отпор… »
Ђељошај на саслушању: Председник општине Тузи данас пред тужиоцем због позивања на отпор мерама
Вечерње новости 04.03.2021
ПРЕДСЕДНИК најмлађе црногорске Општине Тузи, већински насељене Албанцима, Ник Ђељошај, биће данас саслушан у Основном државном тужилаштву због кривичне пријаве, која је против њега поднета због позивања на отпор… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 25 минутајош 33 повезане
Саша Ђорђевић: Најтежи пораз у историји Партизана је што су изгубили Жељка
Радио 021 пре 20 минутајош 52 повезане
Н1: ТОК потврдио да је министар Селаковић осумњичен у случају Генералштаб
Нови магазин пре 10 минутајош 17 повезаних