Повезане вести

Предсједник Општине Тузи саслушан у тужилаштву у Подгорици

Предсједник Општине Тузи саслушан у тужилаштву у Подгорици

Слободна Европа 04.03.2021
Предсједник Општине Тузи Ник Ђељошај је саслушан 4. марта у Основном државном тужилаштву у Подгорици поводом кривичне пријаве Управе полиције. Ђељошај је након саслушања казао да му се на терет ставља блокада саобраћајница… »
„Спреман сам да идем и у затвор“: Председник општине Тузи саслушан у тужилаштву

„Спреман сам да идем и у затвор“: Председник општине Тузи саслушан у тужилаштву

Спутник 04.03.2021
Председник Општине Тузи Ник Ђељошај саслушан је у Основном државном тужилаштву у Подгорици, због кривичне пријаве за позивање на отпор, после чега је изјавио да је спреман и да иде у затвор. Ђељошај је рекао да је увређен због… »
Ђељошај после саслушања: Имао сам обавезу да заштитим економију, спреман сам да идем и у затвор!

Ђељошај после саслушања: Имао сам обавезу да заштитим економију, спреман сам да идем и у затвор!

Курир 04.03.2021
Председник Општине Тузи Ник Ђељошај саслушан је у Основном државном тужилаштву у Подгорици, због кривичне пријаве која је против њега подигнута за позивање на отпор. Ђељошај је 25. фебруара позвао грађане Тузи и угоститеље… »
Ђељошај саслушан због протеста у Тузима

Ђељошај саслушан због протеста у Тузима

Ало 04.03.2021
Председник Општине Тузи Ник Ðељошај је, после саслушања у Основном државном тужилаштву у Подгорици, због кривичне пријаве за позивање на отпор, изјавио да је увређен, да поштује институције и да мирно чека одлуку у његовом… »
Албанац данас пред судом због позивања на отпор епидемиолошким мерама!

Албанац данас пред судом због позивања на отпор епидемиолошким мерама!

Ало 04.03.2021
Председник најмлађе црногорске Општине Тузи, већински насељене Албанцима, Ник Ðељошај, биће данас саслушан у Основном државном тужилаштву због кривичне пријаве, која је против њега поднета због позивања на отпор… »
Ђељошај на саслушању: Председник општине Тузи данас пред тужиоцем због позивања на отпор мерама

Ђељошај на саслушању: Председник општине Тузи данас пред тужиоцем због позивања на отпор мерама

Вечерње новости 04.03.2021
ПРЕДСЕДНИК најмлађе црногорске Општине Тузи, већински насељене Албанцима, Ник Ђељошај, биће данас саслушан у Основном државном тужилаштву због кривичне пријаве, која је против њега поднета због позивања на отпор… »

Вести дана »