Povezane vesti

Hapšenje u Novom Sadu zbog posedovanja droge

NoviSad.com 04.03.2021
Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je A. Ž. (49) sa područja Zrenjanina zbog posedovanja droge. Foto: PU Novi Sad A. Ž. se sumnjiči da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pregledom osumnjičenog, policija je… »

Nemački državljani uhapšeni zbog pranja novca

RTV 04.03.2021
BEOGRAD - Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je uhapsila nemačke državljane M.B. i G.D.K. zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu. Kako je saopšteno… »

Vozač autobusa naleteo na pešaka na putu Novi Sad-Srbobran,posledice smrtonosne

RTV 04.03.2021
SRBOBRAN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srbobranu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu protiv šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Autobus usmrtio pešaka na nadvožnjaku: Usled teških povreda preminuo u bolnici, krivična prijava protiv vozača

Mondo 04.03.2021
Nesreća se dogodila na putu Novi Sad - Srbobran. Nesreća se dogodila na putu Novi Sad - Srbobran. Vozač autobusa od 60 godina sumnjiči se da je sinoć na putu Novi Sad - Srbobran na nadvožnjaku autobusom udario pešaka (60)koji se kretao u istom… »

Ukrao kola Temerincu, oštetio drugo vozilo, sleteo s puta u Bačkom Jarku i pobegao

Radio 021 04.03.2021
Policija u Temerinu uhapsila je Ž. O. (43) iz Šapca zbog teške krađe. Sumnja se da je, juče, ukrao "folksvagen kedi" jednom Temerincu i da je pobegao, oštetivši pritom jedno parkirano vozilo. Policijski službenik, koji nije bio na dužnosti… »

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga 11 saobraćajnih nezgoda, u Novom Sadu devet

RTV 04.03.2021
NOVI SAD - U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice poginulo, a četiri osobe su lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 9 saobraćajnih… »

Hapšenje u Novom Sadu zbog posedovanja droge

RTV 04.03.2021
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. Ž. (1972) sa područja Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pregledom osumnjičenog, policija je… »

Vozač autobusa usmrtio pešaka na putu Novi Sad-Srbobran

Dnevnik 04.03.2021
SRBOBRAN: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srbobranu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu protiv šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Novosadska policija zaplenila paket sa 100 grama amfetamina, jedno lice uhapšeno

Moj Novi Sad 04.03.2021
Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili su A. Ž. (1972) sa područja Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pregledom osumnjičenog, policija je pronašla paket sa 100 grama amfetamina… »

MUP: Na putu Novi Sad – Srbobran smrtno stradao 60-godišnji pešak

Moj Novi Sad 04.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srbobranu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu protiv šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela… »

Šapčanin uhapšen zbog krađe "folksvagena" u Temerinu

Moj Novi Sad 04.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Temerinu uhapsili su Ž. O. (1978) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je, juče, ukrao automobil "folksvagen kedi" jednom Temerincu i da je… »

Na nadvožnjaku na putu Novi Sad - Srbobran autobusom usmrtio pešaka

Radio 021 04.03.2021
Policija u Srbobranu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu protiv šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da je sinoć na putu Novi Sad -… »

Kod zrenjaninca pronađen paket sa 100 grama amfetamina: Određeno mu zadržavanje uz krivičnu prijavu

Kurir 04.03.2021
NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je A. Ž. (49) sa područja Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pregledom osumnjičenog, policija je pronašla paket sa 100 grama amfetamina… »

Vozač autobusa osumnjičen da je usmrtio pešaka na putu Novi Sad-Srbobran

N1 Info 04.03.2021
Srbobranska policija podneće krivičnu prijavu protiv vozača autobusa (60) iz okoline Sombora, zbog sumnje da je na putu Novi Sad - Srbobran na nadvožnjaku udario pešaka (60), koji se kretao u istom smeru uz desnu ivicu kolovoza, saopšteno je. Kako… »

Autobusom udario pešaka: Krivična prijava vozaču iz Sombora, osumnjičenom da je izazvao saobraćajnu nesreću

Večernje novosti 04.03.2021
POLICIJA u Srbobranu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu protiv šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja… »

Našli 100 grama amfetamina: Uhapšen osumnjičeni za nelegalno držanje droge

Večernje novosti 04.03.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. Ž. (49) sa područja Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pregledom osumnjičenog, policija je pronašla… »

Novi Sad: U devet saobraćajki, lakše povređena četiri lica

Dnevnik 04.03.2021
NOVI SAD: U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice poginulo, a četiri osobe su lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se devet saobraćajnih… »

FOTO: Zrenjaninac uhapšen zbog 100 g amfetamina

Radio 021 04.03.2021
Novosadska policija uhapsila je A. Ž. (49) sa područja Zrenjanina zbog droge. Pregledom osumnjičenog, policija je pronašla paket sa 100 grama amfetamina. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom… »

Vesti dana »