Povezane vesti

MUP: Nemački državljani uhapšeni zbog pranja novca

IndeksOnline 04.03.2021
BEOGRAD – Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je uhapsila nemačke državljane M.B. i G.D.K. zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu. Kako je… »

MUP: Nemački državljani uhapšeni zbog pranja novca

Sandžak haber 04.03.2021
BEOGRAD – Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je uhapsila nemačke državljane M.B. i G.D.K. zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu. Kako je… »

Krvavi obračun na gradilištu u Kragujevcu: Mladić uhapšen zbog ubistva u pokušaju

Top press 04.03.2021
Kragujevac – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su N. S. (2000) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz MUP. Sumnja se da je on… »

Detalji napada radnika na gradilištu u Kragujevcu: Kolega mu zario nož u vrat, krvav tražio pomoć

iKragujevac 04.03.2021
Na gradilištu u Ulici crveno barjače jutros je došlo do sukoba dvojice građevinskih radnika. Mladić N.S. (21), kako se sumnja, nožem je posle kraće svađe u vrat ubo tridesetsedmogodišnjeg kolegu. Pripadnici kragujevačke policije uhapsili su… »

Maloletnici ukrali automobil u Bojniku

Jugmedia 04.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bojniku, brzom akcijom, identifikovali su dvojicu maloletnika starosti 14 i 15 godina, koji se sumnjiče da su ušli u dvorište tridesetogodišnjeg muškarca i odvezli njegov automobil. Sumnja se da su oni… »

Ubistvo u pokušaju

Glas Šumadije 04.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su N. S. (2000) iz Кragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on jutros na gradilištu ubo u vrat… »

KRVAVO JUTRO NA GRADILIŠTU: Kolegu ubo nožem u vrat nakon svađe

InfoKG 04.03.2021
Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, kragujevačka policija je uhapsila N. S. (2000) iz Kragujevca. On se sumnjiči da je kolegu na jednom gradilištu jutros nakon svađe ubo u vrat nožem. Sumnja se da je on jutros na… »

Mladić na gradilištu kolegu ubo nožem u vrat

RTK 04.03.2021
Kragujevčanin N. S. Star 21 godinu uhapšen je zbog sumnje da je jutros na gradilištu, posle svađe, ubo u vrat 37-godišnjeg muškarca sa kojim je radio. Povređeni muškarac je zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu. Policija je… »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u pokušaju

Kragujevačke 04.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su Kragujevčanina N. S. (2000), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on jutros na gradilištu ubo u vrat… »

Pokušaj ubistva na gradilištu u Kragujevcu

Veliki park 04.03.2021
Kragujevačka policija je brzom akcijom uhapsila N. S. (2000) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on jutros na gradilištu ubo u vrat tridesetsedmogodišnjeg muškarca sa kojim je… »

Krvavi obračun u Kragujevcu: Kolegu ubo nožem u vrat nakon svađe

iKragujevac 04.03.2021
Brzom akcijom, kragujevačka policija uhapsila je N.S. (21) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. N. S. (21) se sumnjiči da je kolegu na jednom gradilištu jutros nakon svađe ubo u vrat nožem. Nakon verbalnog… »

Krvava svađa u Kragujevcu: Nožem izbo kolegu na gradilištu

Kurir 04.03.2021
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su N. S. (21) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on jutros na gradilištu ubo u… »

Užas na gradilištu u Kragujevcu: Mladić posle svađe nožem izbo kolegu!

Mondo 04.03.2021
Posvađali se, pa onda nasrnuo na kolegu. Posvađali se, pa onda nasrnuo na kolegu. N. S. (21) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je jutros na gradilištu, posle svađe, ubo u vrat 37-godišnjeg muškarca sa kojim je radio. Povređeni muškarac je… »

Horor na gradilištu u Kragujevcu: Nakon svađe mladić nožem izbo kolegu

Večernje novosti 04.03.2021
Pripadnici policije u Kragujevcu uhapsili su N.S.(21), iz ovog grada, a sumnjiči se za pokušaj ubistva. Kako je saopšteno iz policije,sumnja se da je on jutros na gradilištu,nakon verbalnog sukoba, ubo u vrat tridesetosmogodišnjeg muškarca sa kojim… »

Pokušaj ubistva u Kragujevcu: Nožem nasrnuo na kolegu

Nova 04.03.2021
Policija u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsilia je N. S. (2000) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on jutros na gradilištu ubo u vrat tridesetsedmogodišnjeg muškarca sa kojim… »

Pokušaj ubistva na gradilištu u Kragujevcu

Pressek 04.03.2021
Policija u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su N. S. (2000) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on jutros na gradilištu ubo u vrat tridesetsedmogodišnjeg muškarca sa kojim… »

Krvavi sukob na gradilištu, uhapšen osumnjičeni

Ritam grada Kg 04.03.2021
Kragujevačka policija je brzom akcijom uhapsila N. S. (2000) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on jutros na gradilištu ubo u vrat tridesetsedmogodišnjeg muškarca sa kojim je… »

Horor na gradilištu: Mladić nakon svađe nožem izbo kolegu

Blic 04.03.2021
N. S. (21) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je jutros na gradilištu, posle svađe, ubo u vrat 37-godišnjeg muškarca sa kojim je radio. Povređeni muškarac je zbrinut u Kliničkom centru u Kragujevcu. Policija je pronašla nož kojim je, kako… »

Uhapšen zbog ubistva u pokušaju- UBO kolegu u vrat na gradilištu u Kragujevcu!

U centar 04.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su N. S. (21) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštila je policija. Sumnja se da je on jutros na… »

Smederevo: Osumnjičeni za razbojništvo

Pressek 04.03.2021
Policija u Smederevu uhapsila je M.O. (28) i B.N. (22), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Oni su, kako se sumnja, u noći između 26. i 27. februara, nasilno ušli u kuću muškarca iz okoline Smedereva, tukli ga… »

Uhapšeni mladić i maloletnik, provaljivali u kuće i krali sve što stignu

OK radio 04.03.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, intenzivnim operativnim radom, u saradnji sa Višim i Osnovnim tužilaštvom u ovom gradu, rasvetlili su više teških krađa, saošteno je iz Policijske uprave Vranje. Radi se o pet teških krađa… »

Vesti dana »