Povezane vesti

Sloboda: Vojin mi ispravlja leskovački kad se svađamo

Sloboda: Vojin mi ispravlja leskovački kad se svađamo

Nova 04.03.2021
Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug, glumac Vojin Ćetković već više od deceniju su u srećnom braku, o kom inače rekto govore u javnosti. Da je njihov brak kao i svaki drugi, govori i Slobodino vrlo simpatično priznanje, da joj suprug tokom… »
"Kad se raspravljamo, on mi ispravi leskovački akcenat" Sloboda Mićalović otvorila dušu o braku sa Vojinom

"Kad se raspravljamo, on mi ispravi leskovački akcenat" Sloboda Mićalović otvorila dušu o braku sa Vojinom

Blic 04.03.2021
Sloboda Mićalović retko govori o privatnom životu i braku sa Vojinom Ćetkovićem koji je deset godina stariji od nje, a sada je otkrila kako izgledaju njihove razmirice. "Kada mi nije sve po volji, čuju se akcenti koji su drugačiji i kratki. Kada se… »
Svađam se s vojinom, a on mi ispravlja leskovački akcenat: Sloboda o suprugu - Kad mi nije sve po volji, svašta se čuje

Svađam se s vojinom, a on mi ispravlja leskovački akcenat: Sloboda o suprugu - Kad mi nije sve po volji, svašta se čuje

Mondo 04.03.2021
Glumica Sloboda Mićalović iskreno o ljubavi sa deset godina starijim glumcem i ćerkama, njihovoj "maloj vojsci" Glumica Sloboda Mićalović iskreno o ljubavi sa deset godina starijim glumcem i ćerkama, njihovoj "maloj vojsci" Glumica Sloboda… »
Kad se Vojin i ja raspravljamo, on mi ispravi leskovački akcenat! Sloboda retko priča o braku, a sad otvorila dušu!

Kad se Vojin i ja raspravljamo, on mi ispravi leskovački akcenat! Sloboda retko priča o braku, a sad otvorila dušu!

Kurir 04.03.2021
Poznata glumica Sloboda Boba Mićalović retko govori o privatnom životu, posebno o braku sa deset godina starijim Vojinom Ćetkovićem jer smatra da im posao dozvoljava da intimu zadrže za sebe Ipak, Boba je sada otkrila kako izgledaju njihove svađe i… »

Vesti dana »