Повезане вести

Слобода: Војин ми исправља лесковачки кад се свађамо

Слобода: Војин ми исправља лесковачки кад се свађамо

Нова 04.03.2021
Глумица Слобода Мићаловић и њен супруг, глумац Војин Ћетковић већ више од деценију су у срећном браку, о ком иначе ректо говоре у јавности. Да је њихов брак као и сваки други, говори и Слободино врло симпатично признање, да… »
Свађам се с војином, а он ми исправља лесковачки акценат: Слобода о супругу - Кад ми није све по вољи, свашта се чује

Свађам се с војином, а он ми исправља лесковачки акценат: Слобода о супругу - Кад ми није све по вољи, свашта се чује

Мондо 04.03.2021
Глумица Слобода Мићаловић искрено о љубави са десет година старијим глумцем и ћеркама, њиховој "малој војсци" Глумица Слобода Мићаловић искрено о љубави са десет година старијим глумцем и ћеркама, њиховој "малој војсци"… »
"Кад се расправљамо, он ми исправи лесковачки акценат" Слобода Мићаловић отворила душу о браку са Војином

"Кад се расправљамо, он ми исправи лесковачки акценат" Слобода Мићаловић отворила душу о браку са Војином

Блиц 04.03.2021
Слобода Мићаловић ретко говори о приватном животу и браку са Војином Ћетковићем који је десет година старији од ње, а сада је открила како изгледају њихове размирице. "Када ми није све по вољи, чују се акценти који су… »
Кад се Војин и ја расправљамо, он ми исправи лесковачки акценат! Слобода ретко прича о браку, а сад отворила душу!

Кад се Војин и ја расправљамо, он ми исправи лесковачки акценат! Слобода ретко прича о браку, а сад отворила душу!

Курир 04.03.2021
Позната глумица Слобода Боба Мићаловић ретко говори о приватном животу, посебно о браку са десет година старијим Војином Ћетковићем јер сматра да им посао дозвољава да интиму задрже за себе Ипак, Боба је сада открила како… »

Вести дана »